Sztereó MagazinXiaomi Mi TV – Az egyszerűség jegyében

Sztereó Magazin | 2018. Június 11., Hétfő 16:00

A kiváló ár / érték arányú készülékekkel elhíresült gyártó az utóbbi időben, már nem csupán a telefonokkal, hordható eszközökkel és kiegészítőkkel, hanem tévék mellé rendelhető hangkeltőkkel is igyekszik felhívni magára a figyelmet…

MITV_5 640.png

 

A vállalat közelmúltban bemutatott készüléke a hivatalos megnevezés szerint hangsugárzó, azonban felépítés tekintetében, egyértelműen hangprojektorra hajaz. A Xiaomi Mi TV külső megjelenés alapján, inkább a fiatalabb korosztályt célozza, egyelőre fehér színben (kétféle hangszóró szövettel) érhető el, de a hírek szerint hamarosan feketében is beszerezhető lesz.

 

MITV_1 640.jpg

 

A készülék szolgáltatás tekintetében, egyértelműen a belépőszintet képviseli; egyszerű forma, és funkcionális anyaghasználat a jellemző. A hozzávetőleg két kilós (83 x 7 x 9 cm), falon is elhelyezhető eszköz burkolata alatt, nyolc meghajtó (két magas, két közép és négy passzív mély) dolgozik, amelyek a kategóriához mérten tiszta és részletező hangzást biztosítanak. A készüléket a burkolat tetején elhelyezett gombok segítségével lehet működésre bírni, dedikált távkapcsoló nincs, ugyanakkor a Bluetooth kapcsolat révén alkalmazással is irányítható a készülék. A hátoldalra 3,5 mm-es hang bemenet, sztereó AV csatlakozó, S/PDIF digitális csatlakozó és optikai konnektor került, tehát USB és HDMI nincs, így az eszköz főként azok számára lehet érdekes, akik a kedvező árért (kb. 36.000 forint) cserébe, képesek szemet hunyni a hiányosságok felett.

 

Forrás: www.mi.com/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.107149 másodperc.