2018 LEGJOBB 7 TÉVÉJE

Home Archívum Hírek archívum 2018 LEGJOBB 7 TÉVÉJE

Következzen tehát az elmúlt év 7 legjobb TV-je, a gazdaságos megoldásoktól a prémium nagyképernyősökig. Míg néhány típus új technológiával csábít, addig mások a korábbi, jól bevált tavalyi modellek másolatai, melyek itt-ott tartogatnak új funkciókat vagy külsejüket tekintve hoznak valami újat. Mindez azt is jelenti, hogy az előző modellek árai érthetően esnek, ennek ellenére semmi esetre se hagyjuk figyelmen kívül az újonnan megjelent készülékeket. Bármelyik tisztességes, modern TV olyan alapfunkciókat kínál, mint a 4K felbontás vagy a szemet gyönyörködtető HDR, de mindez csak a kezdet. 2018-as év annyit már minden estre megmutatott, hogy a funkciókban bővelkedő vadonatúj televíziók megfizethetőbbek, mint valaha. Vegyük sorra az élmezőnyt…

 

res_c92450845645b0dedc7e84966d27842a_full.jpg

 

LG C8 4K OLED TV – A LEGJOBB OLED TV


Miért vegyük meg: Azért, mert a legjobb képminőséget produkálja, amit valaha láttunk.

Kiknek ajánljuk: Bárkinek, aki megengedheti magának.

Mennyibe kerül: 467.500.- és 794.900.- között

LGC8_zoom001.jpg

Miért választottuk az LG C8 4K OLED TV-t: Az LG valamennyi OLED TV-je fantasztikus képminőséggel kápráztat el bennünket, hiszen ezek mindegyikében pontosan ugyanaz a panel dolgozik. Ennél fogva a kínált funkciók, a rendelkezésre álló képernyőméretek és az ár azok a tényezők, melyeket érdemes vásárláskor figyelembe vennünk. Akárcsak a tavalyi év C7-es sorozata esetében, az új C8 szériával járunk a legjobban az ár-érték arány tekintetében. A 77”-os modell a sokaknak ugyan kissé drága lehet, de a 65 és 55”-os készülékek már az inkább megfizethető kategóriába tartoznak 467, illetve 794.900.- forintos árukkal. Ezért a befektetésért cserébe ragyogó 4K Ultra HD képet kapunk hihetetlen kontraszttal. A készülék emellett támogatja a legújabb HDR szabványokat, úgymint a HDR10, a Dolby Vision és a HLG (Hybrid Log Gamma), valamint a kínált szolgáltatások között szerepel az LG fantasztikus webOS kezelőfelülete is. Ahogy azt az alábbi listán később látni fogjuk, akadnak több extrát és luxust tartogató TV-k is, de valószínűleg a C8 széria a legérdekesebb mindazok számára, akik a lehető legjobb képminőségre vágynak.

 

C8-key-lifestyle-image.jpg

 LG OLED65C8PLA – Az LG C8 OLED sorozat tévéi tökéletes csomagban ötvözik a hibátlan fekete szinteket, az elképesztő kontrasztot és a legkívánatosabb funkciókat. 

 

 

Samsung Q9FN 4K QLED TV – A LEGJOBB ULTRA PRÉMIUM LED/LCD TV

 

Miért vegyük meg: A Q9FN a leglenyűgözőbb QLED TV, melyet a Samsung valaha piacra dobott, ami igen sokat elmond.

Kiknek ajánljuk: Mindazoknak, akik a fantasztikus kép, a ragyogó fényerő és a rendkívül tetszetős dizájn kombinációját keresik.

Mennyibe kerül: 529.900.- és 755.900.- forint között

 

Samsung-Q9FN-Series-65-Inch-QLED-4K-UHD-Smart-TV-rcwilley-image4.jpg


Miért választottuk a Samsung Q9FN 4K QLED TV-t: Amikor a Samsung először beszélt arról, hogy a QLED komoly kihívója az OLED-nek, szkeptikusak voltunk, azonban ezek az állítások ma már sokkal érthetőbbek. A tavalyi év Q9F modellje az egyik legjobb LCD TV-nek bizonyult, melyet valaha láttunk, mindaddig, amíg a cég 2018-ban piacra nem dobta annak utódját a Q9FN személyében. Nemcsak a HDR képek hihetetlenül élénkek, és produkálják az egyik legmélyebb fekete szinteket, melyeket OLED képernyőn kívül tapasztaltunk, hanem a betekintési szög – ami gyakran gyenge pontja az LCD TV-knek – is javult. A Samsung olyan esztétikai különlegességekkel is ellátta a készüléket, mint az új Ambient Mode funkció, melynek segítségével a TV a hátterében (például egy falon) található színek és minták alapján megjelenített képpel képes beleolvadni környezetébe, vagy a One Invisible Connection elnevezésű, a készüléket és a One Connect Box közösítő dobozt összekötő és egyúttal a tápkábelt is magába foglaló kábel, mellyel a kábelezés elrejtése nemcsak a profik számára válik gyerekjátékká.

 

SamsungQ9FN.jpg

Samsung QN65Q9FNAFXZA – Keresve sem találnánk még egy olyan TV-t, mely lenyűgöző képét félretéve, olyan észrevétlenül simul bele környezetébe, mint teszi azt a Q9FN.

 

 

SONY A8F BRAVIA OLED TV – A LEGJOBB UHD PRÉMIUM OLED TV


Miért vegyük meg: A hihetetlen képminőség és a nagyszerű hang kombinációját kínálja, emellett ideális az okosotthon rendszerekbe való integrációra.

Kiknek ajánljuk: Azoknak, akik olyan TV-t keresnek, mely többet nyújt a tetszetős képnél. 

Mennyibe kerül: 800.000.- és 1.000.000.- között

 

SONY A8F BRAVIA OLED TV 01.jpg


Miért választottuk a Sony A8F Bravia OLED TV-t: A Sony A8F Bravia modelljében ugyanaz az OLED panel lakozik, mint az LG OLED televízióiban, tehát rögtön biztosak lehetünk abban, hogy a képminőségre nem lesz majd panaszunk, a Sony kitűnő képfeldolgozó rendszere pedig csak tovább erősít mindezen. Ha mindössze ezt kínálná az A8F Bravia, már akkor is egy nagyszerű készülék lenne, azonban ez csak a kezdet. A Sony „Acoustic Surface” technológiájának köszönhetően a hangok magából a képernyőpanelből érkeznek, kiváltva ezzel a hagyományos hangszórókat. Mindez azt is jelenti, hogy a már amúgy is vékony TV még karcsúbb lett, valamint a hangminőség is meglepően jó. Ezek a készülékek drágábbak, mint az LG kínálatában szereplő modellek, de hogyha valakinek a kinézet számít, teljesen megérik az árukat.

SonyA8F_717OXsQbUCL._SL1500_.jpg

SONY XBR65A8F – Az A8F Bravia OLED TV-ben egy fantasztikus OLED panel és a Sony kiváló képfeldolgozó rendszere találkozik a funkciók elképesztő tárházával.

 


Sony X900F 4K LED UHD TV – A LEGJOBB KOMPAKT LED/LCD TV

 

Miért vegyük meg: A Sony páratlan HDR képfeldolgozása olyan mély feketékről és élénk színekről gondoskodik, melyekről nem gondolnánk, hogy lehetségesek egy LCD képernyőn.

Kiknek ajánljuk: Mindenkinek, aki egy kiváló teljesítményű TV-re vágyik, de nem akar vagyonokat költeni. 

Mennyibe kerül: 420.000.-  és 1.120.000.- forint között

 

SonyX900F_6179727_rd.jpg