Audio-Technika ATH-W1000Z fejhallgató

Home Archívum Hírek archívum Audio-Technika ATH-W1000Z fejhallgató

 

Már teszteljük az Audio-Technika ATH-W1000Z fejhallgatót, a megújult egyedi teakfából készült borítás is szerepet játszik abban, hogy a mély hangok igazi bársonyos, természetesen meleg tónusban jelenjenek meg. Egyszerűen tisztán, csakúgy, mint a fa, amelyből készül.

 

20151125_140956_650HDR.jpg

 

Mindig nagy élmény az Audio-technica kiváló termékeit tesztelni. Annyit el lehet mondani róla, hogy a szép mélyek további életre keltésében segít a D.A.D.S. (Double Air Damping System) rendszerű ház mely a nem kívánt rezgéseket igen hatékonyan csillapítja.

Mindkét oldalon 53mm-es hangszórók dolgoznak, melyek az egyesített alapnak köszönhetően a megnövelt mágneses fluxussal biztosítanak jobb és hatékonyabb hangképet. A hangszórók szintén kiváló minőségű anyagokból készültek, mint például a speciális tisztaságú OFC-7N rézből készült lengőtekercsek, melyekkel szinte bármilyen összetett hangzás leképzése lehetséges.

A könnyű, mégis szilárd magnézium keret, valamint a burkolat és a ház között elhelyezett távtartók rendszere egy kvázi lebegő szerkezetet alkotnak, melyek kiválóan csillapítják a nem kívánatos rezonanciákat. A rezgéscsillapításban szintén nagy szerepet kap a 3D Wing Support mehanizmus, mely emellett kényelmessé is teszi a fejhallgatót, így elfáradás nélkül élvezhető a csodálatos hangja órákon át.

 

20151125_140602650_HDR.jpg

 

Az ATH-W1000Z kábele 3m hosszú, (Y alakú) 4 vezetővel ellátott paralel kábel, mely elasztikus „thermoplastic” burkolatot is kapott, hogy az összegabalyodást megelőzendő. A kábel egy 6.3 mm-es aranyozott Jack csatlakozóban végződik, mely stílusos fa burkolatot kapott.

 

 

További információ: Audio-Technica