Bose SoundLink Revolve – KIS MÉRET ÓRIÁSI HANG

Home Archívum Hírek archívum Bose SoundLink Revolve – KIS MÉRET ÓRIÁSI HANG

A Bose bemutatta az új SoundLink Revolve hangsugárzóját, amely a márka egyik legjobb teljesítményű, hordozható Bluetooth-hangsugárzója. Valódi, 360°-os hangzásával egységes lefedettséget biztosít a hallgatók számára. Ha például a szoba közepére állítjuk, akkor mindenkinek azonos élményben lesz része, de intimebb módon is élvezhetjük a hangját. Kis mérete ellenére óriási hangja van, aminek a szabadban is hasznát vehetjük. Bárhol használhatjuk, még a medencénél is vagy akár a kertben és azt sem bánja, ha elered az eső, természetesen vízálló.

 

Ne aggódj, nyugodtan dobd be a táskádba és már is indulhatsz, a puha burkolatnak köszönhetően nem kell félned, hogy odakoppan, vagy esetleg leesik az asztalról. A Bose egy új extrudálási folyamatot dolgoztott ki, ezáltal nincsenek varratok, csak szép sima felületek. E hangsugárzó tervezése során fő szempont volt a könnyű kezelhetőség, magához ragadó formavilága különleges interakciót vált ki. A hordozható Bluetooth hangszórónak lenyűgöző akkumulátor-élettartama van az újratölthető lítium-ion akkumulátor akár 12 órát is képes lejátszani, egy teljes napon át hallgathatod kedvenc zenéidet.

 

Biztosan létezik más hangszóró, ami hosszabb ideig működik, de nem kapod meg velük azt a zenehallgatási élményt, mint a Bose SoundLink Revolve hangsugárzóval. A Connect App segítségével egyszerű a kapcsolat létrehozása a  telefonoddal és máris hallgathatod a rajta lévő kedvenc zenei tartalmakat is, méghozzá kiváló minőségben. Csak nyomd le és tartsd lenyomva a többfunkciós gombot, hogy elérd a Siri és a Google Now™ szolgáltatásait.


A Bose Connect App egyszerűvé teszi a kapcsolódást a többi Bluetooth eszközzel, így a barátaid is átvehetik az irányítást. Kihangosítóként is használhatod, így nem kell összebújnotok, hogy csevegjetek távoli barátaitokkal mert tökéletes hangminőségben hallhatjátok őket.

Amikor a hangos hang nem elég hangos, akkor használhatsz két hangsugárzót is páros üzemmódban. Arra is van lehetőség hogy sztereó módba válts. Ilyenkor a hangszerek és a vokál természetesen elkülönülnek és szétterülnek a lenyűgöző hangszínpadon.

Egy opcionális töltőállomás feltöltött állapotban tartja a hangsugárzót. Ez egy kényelmes otthoni bázis a hangszórónak, és persze a felhasználónak is. Csak csatlakoztasd a hangszórókhoz a mellékelt töltőt, és nem lesz gondod az állandó zenehallgatással..

 

Forgalmazza a Basys Kft.

Ára: 109.000.- 

 

 

www.bose.hu 

 

 

 

 

( – )