Együttműködik a McIntosh és a ROON Labs.

Home Archívum Hírek archívum Együttműködik a McIntosh és a ROON Labs.

mcintosh+roon_ 1 640.jpg

 

A digitális zenehallgatás (stream) növekvő népszerűségét nehéz elvitatni, ráadásul a szolgáltatás alapvetően egyszerű pilléreken nyugszik. Szükség van egy zenei állományokat tartalmazó adattárolóra, amelyet (hálózaton keresztül) láthatóvá és elérhetővé kell tenni a lejátszók számára. Az adattár lehet hálózati merevlemez (NAS), otthoni szerver, vagy újabban internetes zeneszolgáltató. A lejátszáshoz számos alkalmazás vagy kliens program található, amelyek között a ROON Labs szoftvere az egyik legjobb. A program a hagyományos szerver-kliens viszonyra építkezik, azonban esetünkben a szerver helyett, egyedi protokoll segítségével a kliens irányítja a lejátszást. A vállalat a saját eszközök fejlesztése helyett elsősorban a szoftveres háttér megteremtésén szorgoskodik, programjuk rendkívül attraktív és könnyen használható.

 

mcintosh+roon_ 2 640.jpg

 

A McIntosh néhány napja jelentette be, hogy tizenegy termékük megkapta a ROON Tested minősítést, amely azt jelenti, hogy az érintett eszközöket a ROON és a McIntosh is tesztelte a maximális kompatibilitás érdekében. A szolgáltatás használatához nincs szükség hosszadalmas beállításokra, mert a szoftver automatikusan felismeri a társított eszközöket, így azonnal a készülékek teljesítményéhez optimalizált felbontást kapjuk.

 

mcintosh+roon_ 3 640.jpg

 

A ROON Tested tanúsítványt a MicIntosh C47, C52, C2600 és D1100 előerősítő; MA5300, MA7200, MA8900 és MA9000 integrált erősítő; MAC7200 hálózati vevő; MHA150 fejhallgató erősítő és az MXA80 integrált hangrendszer kapta meg. Az említett eszközök mindegyike nyolc csatornás, 32 bites digitális/analóg konverterrel rendelkezik, amely Quad Balanced üzemmódban dolgozik. A koaxiális és optikai bemenetek 24 bites / 192 kHz felbontásig kezelik a jeleket, míg az USB konnektorok PCM (32 bit / 384 kHz), DSD256 és DXD (384 kHz) állományok fogadására képesek.

 

Forrás: www.positive-feedback.com