EISA 2018 ? Bemutatkozik a Primare

Home Archívum Hírek archívum EISA 2018 ? Bemutatkozik a Primare

prisma_1 640 sc15.jpg

 

A márka megkülönböztető jegyei a skandináv kultúrában és életmódban gyökereznek, amely szerint mindent arányosan és egyensúlyban tartva kell kialakítani. Lagom (laah-goam) azaz “csak a megfelelő összeget” fogalma ebben az esetben azt takarja, hogy a termékek sem megjelenésben, sem pedig teljesítményben nem lépheti át a racionális határokat. A gyártó minden körülmények között praktikus tervezési megközelítést alkalmaz, ezért olyan termékvonal kialakításán fáradozik, amely kényelmesen és könnyen társítható eszközökből áll. Az egyes modellek mindenki számára egyszerűen használhatók, innovatív vezérléssel rendelkeznek.

 

prisma_2 640 I15.jpg

 

prisma_3 640 I15Back.jpg

 

A I15 Prisma kompakt méretű integrált erősítő és hálózati lejátszó. A készüléket analóg, digitális és USB konnektorokkal szerelték, így gyakorlatilag bármilyen eszköz mellé kényelmesen telepíthető. Az SC15 Prisma előerősítő felépítés tekintetében nem mutat újat, azonban közvetlen társítható hangsugárzókhoz, ráadásként a WiSA vezeték nélküli hangszóró-csatlakozási technológia további rendszerkonfigurációs lehetőségeket biztosít. A belépő kínálat utolsó tagja a CD15 Prisma lejátszó, amely dedikált Philips meghajtóval rendelkezik, s gondosan kialakított DAC szakaszt, valamint jól hangolt analóg kimeneti fokozatot kínál. A készüléknek létezik, egy kizárólag digitális kimeneteket tartalmazó változata (DD15) is.

 

prisma_5 640.jpg

 

Az I25 Prisma és I35 Prisma integrált erősítők, elsőként használják az új UFPD 2 rendszert, amely a gyártó díjnyertes D-osztályú erősítő technológiájának újabb változata. A kisebbik egység 100W (8 ohm) teljesítményre képes, míg a nagyobb erősítő 150 wattot tud. Mindkét eszköz gyors, agilis és természetes hangzást biztosít, nagyfelbontású formátumokat is kezelő konverterrel rendelkezik, s mindkettőt analóg, valamint digitális konnektorokkal szerelték. A CD35 Prisma digitális zenei médiaforrás, amely CD lemezt, tárolt és streamelt zene lejátszást, valamint vezetékes és vezeték nélküli használatot biztosít. A TEAC által gyártott meghajtó, jittermentes digitális jelet biztosít egy új DAC-fázisnak, amely egy nyolccsatornás ESS Sabre lapka készletet használ.

 

A bemutatott készülékek közös jellemzője, hogy multi-room / multi-zone lehetőségeket biztosítanak a vezetékes, illetve vezeték nélküli eszközök számára. A hálózat alá rendelt készülékek dedikált alkalmazás segítségével rendszerezhetők és irányíthatók. A berendezések fejlett streaming támogatással is rendelkeznek; az előtelepített Chromecast akár több száz tartalomszolgáltató kínálatához is hozzáférést biztosít.

 

Forrás: www.primare.net