HiBy R6 digitális lejátszó ? Megfizethető alternatíva

Home Archívum Hírek archívum HiBy R6 digitális lejátszó ? Megfizethető alternatíva

Pedig a dedikált eszközök kétségtelen túlmutatnak a hibrid megoldások kínálta minőségen nem véletlen, hogy a gyártók nem feledkeznek meg erről a szegmensről.  A HiBy Music talán kevésbé ismert, pedig a hongkongi gyártó, lassan tízedik éve foglalkozik hordozható eszközökkel.

 

Hiby_7 640.jpg

 

A HiBy R6 lejátszó tehát a dedikált eszközök sorát gyarapítja; kitűnő szerelési minőséggel és kiváló jellemzőkkel igyekszik a felhasználók kedvében járni. Az alumínium ötvözetből gyártott készüléket 4,2 hüvelykes, HD felbontású (1280 x 768 képpont) kijelzővel szerelték, amely gyakorlatilag a teljes előlapot elfoglalja. A két oldalra pakolt fizikai gombok nem szorulnak magyarázatra, használatuk egyértelmű. A készülék meglepően kompakt kialakítású, ugyanakkor masszív és meglehetősen nehéz (275 g), ami a burkolat alatt lapító hardvernek köszönhető.

Hiby_2 640.jpg

A készülékben két darab ESS Sabre ES9028Q2M DAC chip és Qualcomm Snapdragon 425 processzor dolgozik. A lejátszó Direct Transport Audio (DTA) architektúrát használ a tisztább és részletesebb hangzás kedvéért. Az eszköz natív DSD mintavételezésre képes, és a népszerű formátumok mellett, akár a 32-bit/384 kHz PCM formátumot is támogatja. A lejátszó alsó élén, egy USB-C konnektor árválkodik, átellenben egy 2,5 mm-es TRSS, valamint egy analóg és digitális koaxális csatlakozó található.

Hiby_1 640.jpg

 

A készülék 32 GB tárhellyel rendelkezik, amely legfeljebb 256 GB méretű microSD kártya használatával bővíthető. A lejátszó mellé, egy USB-A / USB-C töltőkábelt, valamint egy koaxális kábelt is csomagolnak. Az eszköz kétsávos (2,4G/5G) WiFi és/vagy aptX Bluetooth 4.0 kapcsolatot használ, valamint gyorstöltést támogató 4000 mAh teleppel rendelkezik.

 

Forrás: www.hiby.com