Hulgich Audio Ella Mk.II hangsugárzó

Home Archívum Hírek archívum Hulgich Audio Ella Mk.II hangsugárzó

A hangsugárzót a gyártó kifejezetten azok számára készítette, akik olyan közepes méretű eszközt keresnek, amely képes a teljes frekvenciájú hangtartomány visszaadására. Az Ella Mk.II tervezésekor az egyik fő szempont volt, hogy a hangfal audio reprodukció, hangszín, külső dimenziók és esztétika tekintetében helyet találjon a Maestro és az Astor modellek között.

 

Ella_2 640.jpg

 

A hangfal egy front kivezetéssel ellátott, háromutas modell, amelyben egy 27 mm-es dóm magassugárzó, egy 150 mm-es középsugárzó, valamint egy 200 mm-es mélynyomó kapott helyet. A gyűrűs dóm magassugárzó, egy nem rezonáns membránnal dolgozik, amit egy szimmetrikus, kettős kompressziós kamrában helyeztek el. A Norex közép / mély egység természetes szálakból készült és papír kónusszal rendelkezik. A közepes meghajtót a tiszta középtartomány érdekében rövid hangtekerccsel látták el, ezen felül mindkét hangszóró, öntött alumínium házat kapott.

 

Ella_1 640.jpg

 

A hangfal egy szabadalmaztatott crossover technológiát használ; az átkapcsolási pontokat 350 és 2200 Hz-ben határozták meg. A frekvenciatartomány 28Hz és 23kHz között van; a névleges impedancia 8 ohm, míg az érzékenység 86 dB. A készülék teljesítménye 150 watt. A hangfal csöves erősítőkkel is használható, ehhez a gyártó egy opcionális, impedancia korrekciós áramkört tervezett.