Jótékony célra megy az LSTN Sound bevétele

Home Archívum Hírek archívum Jótékony célra megy az LSTN Sound bevétele

Az LSTN prémium kivitelű eszközöket készít, amelyek építéséhez többek között valódi fát használnak. A kínálat különböző fej- és fülhallgatókból, vezeték nélküli hangsugárzóból és kiegészítőkből áll. A gyártó célzottan törekszik arra, hogy az eszközök lehetőség szerint fenntartható és újrahasznosítható anyagokból készüljenek.

 

LSNT_Tr 640.jpg

 

A gyártó legütősebb ajánalata a TROUBADOUR (64.900 Ft) elnevezésű, vezeték nélküli fejhallgató, ami zebrafa és juharfa változatokban érhető el. A készülék vegánbőrrel bélelt fejpánttal rendelkezik, így hosszabb távon is kényelmes viselet; a kiváló hangélményért 40 mm-es neodímium meghajtók felelnek. A fejhallgató Bluetooth 4.1 technológiával dolgozik, ami harminc méterig biztosítja a vételt; a beépített mikrofon hívások fogadását is lehetővé teszi.

 

LSNT_Fill 640.jpg

 

Nem kevésbé stílusos megjelenésű a FILLMORES fejhallgató, amely vezetékes (34.900 Ft) és vezeték nélküli (44,900 Ft) változatban is megvásárolható. A készülék akusztikus jellemzők tekintetében a nagyobb modellt idézi, eltérés a kerek hangszórókamra és műanyag burkolattal ellátott váz. Ezek a modellek összecsukhatók, így utazás közben kisebb helyet foglalnak, a vezetékes változat pedig lecsatolható kábelt kapott.

 

Bolt-tile 640.jpg

 

A csapat a fülhallgatók esetében sem enged a minőségből, számos jól összerakott füles található a kínálatukban. A BOLT (34.900 Ft) egyedi hangolású meghajtókat dolgoztat és a legfejlettebb vezeték nélküli technológiával rendelkezik. A készülék ellenáll a nedvességnek (IPX4), nyakpántos kialakítású és tíz órás üzemidőt kínál. A BOWERY (17.900 Ft) vezetékes füles cseresznye, ébenfa és zebrafa kivitelben vásárolható meg. A csodaszépen megmunkált burkolat alatt 8 mm-es meghajtók lapulnak; a csavarodás mentes kábelen mikrofon és in-line vezérlő kapott helyet. Az AVALON (17.900 Ft) a gyártó legkisebb modellje, cseppálló bevonattal ellátott bambuszból készült, akusztikus jellemzők és kényelem tekintetében megegyezik a korábbi eszközökkel. A WEMBLEY (34.900 Ft) könnyű, lekerekített kamrát kapott; a gumival bevont kábelek bambusz vagy diófa házba csatalakoznak. A kábelbe integrált mikrofon megkönnyíti a telefonhívások kezelését, míg a hangerőszabályzó segítségével teljes mértékben kontroll alatt tartható a lejátszás.

 

A-SATELLITE_640.jpg

 

A SATELLITE (34.900 Ft) elnevezésű Bluetooth hangkeltőt a vállalat első, Vintage névre keresztelt eszköze ihlette. A készülék nagyon szép és stílusos, valódi fából (cseresznye, dió vagy zebrafa) van; a burkolat alatt 40 mm-es meghajtó dolgozik. Az apróság 5W teljesítményre képes, tíz órát bír egy töltéssel, kihangosítóként vagy multimédiás hangszóróként egyaránt jól használható. A készüléken USB és audio konnektor is található.

 

Forrás: www.lstn.hu