Klipsch Heritage fejhallgató erősítő és DAC

Home Archívum Hírek archívum Klipsch Heritage fejhallgató erősítő és DAC

A Klipsch Heritage fejhallgató erősítőt úgy tervezték, hogy lehető legalacsonyabb torzítás mellett működjön, ennek érdekében a jelútba helyezett relékkel és analóg erősítéssel rendelkezik. A gondosan válogatott elemeket, referencia-komponensekkel kapcsolták össze.

 

Her_4 640.jpg

 

A készülékben egy ESS Sabre32 DAC chip dolgozik; a HyperStream DAC architektúra és a Time Domain Jitter Eliminator technológia a tiszta, eleven hangzás záloga. A megfelelő teljesítményről két darab AB-osztályú erősítő gondoskodik; az előlapra helyezett kapcsolóval a legigényesebb fejhallgatóknak is további (+10 dB) lökést lehet adni.

 

Her_6 640.jpg

 

A készüléket digitális, optikai (TOSLINK), analóg (RCA) és koaxális konnektorokkal látták el, s ugyan elsősorban fejhallgató-erősítőként használható, akár hangszórók meghajtására is alkalmas. Az erősítő a XMOS USB platformot használja, hogy az audioáram a lehető legtisztább maradjon. Átalakító segítségével az iOS és Android eszközök, közvetlen az USB interfészre köthetők és forrásként használhatók.

 

Her_5 640.jpg

 

A készüléken minden kapcsoló és gomb eloxált alumíniumból készült. A bemeneti források tökéletes ellenőrzése kedvéért a készülék vizuálisan is megjeleníti az aktuális forrást; fehér szín jelöli a PCM, kék pedig a DSD fájlokat.

 

Forrás: www.klipsch.com