Különleges hangrendszert készített a DEEPTIME Ltd.

Home Archívum Hírek archívum Különleges hangrendszert készített a DEEPTIME Ltd.

deep_3 640.jpg

 

Az IONIC SOUND SYSTEM (3141,59 EUR) két szatellit sugárzóból, valamint egy mélynyomóból áll. A SPIRULA (899 EUR) elnevezésű modell passzív hangsugárzó, amely a különleges kialakításnak köszönhetően nagyon tiszta hangélményt kínál. A készülék belseje teljesen nélkülözi a tükröződő felületeket, így torzítás és színezés nélküli hangzást kapunk. A hangsugárzó 75 mm-es full range meghajtót dolgoztat, amely bambusz szálakból szőtt kónusszal rendelkezik. A meghajtó egészen könnyű, ami javítja a frekvenciaválaszt és segíti az alacsonyabb, rezonáns frekvenciák reprodukálását.

 

deep_1 640.jpg

 

A rendszerhez THUNDERSTONE elnevezésű, aktív mélyládát társítottak, aminek tervezésére különleges figyelmet fordítottak. A 145 mm-es lefelé sugárzó meghajtóra nehezedő nyomást, három port enyhíti, amiket a megszokottnál hosszabb rezonáns cső köt össze. A burkolat alatt D osztályba sorolt, integrált erősítő dolgozik, amely 110W névleges teljesítményt biztosít.

 

deep_2 640.jpg

 

A készülék tetejére Hall Effect hangerőszabályzó került; a külső gyűrűvel a basszus állítható, míg a belső gyűrű az egész rendszer hangerejét vezérli. Az eloxált alumíniumból készült egység különlegessége, hogy passzív hűtőként is funkcionál. A rendszert Bluetooth (aptX és AAC) modullal is felszerelték, így vezeték nélküli források használatára is lehetőség van, de digitális optikai és analóg konnektorokat is kapunk.

 

Forrás: www.deeptime.limited