LG SJ850V ? Tisztán természetes

Home Archívum Hírek archívum LG SJ850V ? Tisztán természetes

LG_6 640.jpg

 

Az LG új nanocellás készülékei, hibátlan természetességgel adják vissza a színeket, ugyanis a kijelzőbe integrált parányi részecskék kiszűrik felesleges fényhullámokat, s csak a legtisztább árnyalatokat engedik megjeleníteni. Az EISA-díjjal jutalmazott 4K SUPER UHD felbontású készülék ragyogó, élénk színeket kínál, miközben megszünteti a tükröződő fények derengését. Utóbbinak köszönhető, hogy a képernyő erősen megvilágított helyiségben sem vall kudarcot.

 

LG_1 640.jpg

 

Különleges felépítésű panel betekintési szöge kiváló, így nem csupán középről, de szélről is tökéletes képet kapunk. A készülék házimozi rendszerekhez társítva is remekül használható, hiszen a Harman/Kardon hangsugárzók révén a hangzás miatt sem kell szégyenkezni. A készülék hátoldalán négy HDMI 2.0, két USB 2.0, valamint egy-egy USB 3.0, Ethernet, optikai digitális és analóg audió csatlakozó kapott helyet, de ide került a fizetős digitális adások megtekintéséhez nélkülözhetetlen CI+ aljzat is.

 

LG_4 640.png

 

A karcsú készülék állványon, falra szerelve vagy a házi médiarendszer részeként is tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe.