Marantz AV7704 ? Házimozi előerősítő

Home Archívum Hírek archívum Marantz AV7704 ? Házimozi előerősítő

Az AV7704 jelzésű készülék a nyáron bejelentett SR7012 elnevezésű eszközzel szemben külső erősítést (pl. Marantz MM8077) igényel. A berendezés teljes 4K támogatással, valamint Dolby Atmos, DTS: X és az új Auro 3D dekódolásra felkészítve érkezik. A készülék Dolby Vision és Hybrid Log Gamma  (HLG) kompatibilis és multiroom rendszerekhez, valamint okostévéhez is kényelmesen társítható. 

 

Marantz_1 640.png

 

A készüléken található hagyományos RCA aljzatokat és a kiegyensúlyozott XLR konnektorokat egyaránt felkészítették a 11,2 csatorna kezelésére. Az előerősítő szakaszt optimálizálták a csatornák elkülönítésre, miközben külön figyelmet fordítottak a minimális áthallásra és továbbfejlesztett jel-zaj arányra. A berendezés automatikus helyiséghang-korrekcióval rendelkezik, amit fejlett DSP algoritmusok vezérelnek, de egy mellékelt alkalmazás segítségével saját kezűleg is beállítható a kívánt hangzás. 

 

Marantz_4 640.jpg

 

Az eszköz nyolc HDMI bemenettel rendelkezik, amiből egy az elülső panelen kapott helyet, ez video-források vagy hármas HDMI kimenetek, gyors csatlakoztatását teszi lehetővé. A készülék HDCP 2.2 kompatibilis, minden HDMI bemeneten kész fogadni a következő generációs, külső eszközöket. A videoprocesszor az SD és a HD video tartalmakat akár teljes 4K Ultra HD minőségre is fel tudja skálázni, így a régebbi gyűjteményekről sem kell lemondani.

 

Marantz_2 640.png

 

A berendezést felkészítették a vezetékes (LAN) és vezeték nélküli (Bluetooth, WiFi) adatkapcsolatra, ezeken kívül az AirPlay (iOS eszközök társításához) és a HEOS technológia is rendelkezésre áll, ha a felhasználó egyéb tartalmak között szeretne válogatni. A készülék minden népszerű hangformátumot képes kezelni; vezérlése iOs vagy Android rendszerű eszközökkel egyaránt megoldott.