Marantz AV8805 ? 4K UHD többcsatornás előerősítő

Home Archívum Hírek archívum Marantz AV8805 ? 4K UHD többcsatornás előerősítő

 

Mar_1 640.jpg

 

 

 

A Marantz AV8805 processzor, nemcsak 13.2 csatorna feldolgozási képességet kínál, hanem a gyártó HyperDynamic Amplifier moduljával (HDAM) is rendelkezik, valamint teljes körű, vezeték nélküli multiroom lehetőséget is biztosít. A készülék támogatja az ismert térhangzást biztosító formátumokat (Dolby Atmos, DTS: X), s egy későbbi frissítés az Auro 3D kódolást is lehetővé teszi. A burkolat alatt dolgozó, nyolc csúcsminőségű AK4490 32 bites DAC tökéletes hangminőséget garantál.

 

Mar_3.jpg

 

A készülék rendkívül merev alvázra épült, amely távol tartja a nem kívánt rezgéseket, ráadásként a kondenzátorokat tápláló, túlméretezett toroid transzformátort is extra talppal szerelték a stabilitás érdekében. Az elektronikát rézlemez takarja, ami jelentősen javítja a jel-zaj arányt. A tökéletes hangminőség érdekében a készülék Current Feedback (áram visszacsatolás) topológiát használ. A berendezés fejlett XLR és RCA kompatibilitást kínál; a gyártó még a bakelitek kedvelőiről (Phono MM stage) sem feledkezett meg.

 

 

 

Mar_2 640.jpg

 

 

 

A készülék fejlett video szekcióval rendelkezik, teljes 4K kompatibilitást kínál és nyolc HDMI konnektorral, valamint eARC-támogatással érkezik. A vezeték nélküli kapcsolatok révén a felhasználók hozzáférhetnek az internetes tartalomszolgáltatók kínálatához. A készülék megkapta az Audyssey hangkorrekciós technológiáját és a jövőben kiegészül az Amazon Alexa Smart Home Skill for Entertainment Devices funkcióval, amely a hangvezérlést teszi lehetővé.

 

Forrás: www.marantz.hu