Mindenes hangrendszert villantott a McIntosh

Home Archívum Hírek archívum Mindenes hangrendszert villantott a McIntosh

A McINTOSH RS200 (3000 USD) hangrendszert a modern streaming életmódnak megfelelően tervezték. A klasszikus McIntosh esztétikával rendelkező, vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatot használó készülék gyakorlatilag bármilyen forrásból képes lejátszani, s akár tévék hangzásjavítására is használható.

 

mcrs200_1 640.jpg

 

Az újdonság 650 wattos teljes teljesítményt kínál, összesen nyolc meghajtót dolgoztat, amiket arányosan osztottak el a két csatorna között. A rendszer két hosszú löketű mélynyomóval rendelkezik, de külső láda társítására is lehetőség van. A hangzást egy három pozíciós EQ kapcsolóval lehet finomítani, illetve az adott hallgatási körülményekhez igazítani.

 

mcrs200_2 640.jpg

 

A DLNA támogatás lehetővé teszi a hálózaton tárolt állományok megosztását, míg a DTS Play-Fi platform többek között az Amazon Prime Music, Pandora, Qobuz, SiriusXM, Spotify és Tidal szolgáltatókhoz biztosít hozzáférést. A vezeték nélküli kapcsolatok (WiFi, Bluetooth) mellett digitális optikai, HDMI és USB konnektorok is jelen vannak, de az AirPlay 2 és Alexa támogatás sem maradt ki a csomagból. A vállalat új rendszere Európában április elejétől lesz elérhető.

 

Forrás: www.mcintoshlabs.com