Mondo+ Classic – Régimódi újdonság

Home Archívum Hírek archívum Mondo+ Classic – Régimódi újdonság

mondo_plus_1 640.jpg

 

A MONDO+ CLASSIC (250 USD) természetes fából épített dobozát dió vagy fekete furnérral borították. A szürke szövet hangszórórácstól jobbra a vezérléshez és állomások tárolására szolgáló fizikai gombok találhatók, amelyek mintegy ketté is osztják az előlapot. A készülékre 3,5 hüvelykes LCD kijelző került, ami megkönnyíti beállításokat és információkkal látja el a hallgatókat. A frontba épített infravörös érzékelő a telefonokra letölthet távvezérlő alkalmazás jeleit képes fogadni. A hangsúlyos csatornakereső és hangerőszabályzó mellett, egy fejhallgató csatlakozó is helyet kapott.

 

mondo_plus_2 640.jpg

 

A berendezés számtalan rádióállomás vételére alkalmas, amelyek tárolása nagyon egyszerű. A beépített Bluetooth 4.1 chip lehetővé teszi, hogy a készülék szabványos vezeték nélküli hangszóróként is működjön. A burkolat alá, egy digitális D osztályú erősítőt (25W) pakoltak, ami egy 100 mm-es (teljes tartomány kezelésére képes) üvegszálas membránnal rendelkező hangszórót dolgoztat. A doboz hátoldalán USB és RCA konnektorok találhatók, előbbi pl. hordozható eszközök, míg utóbbi sztereó rendszerekhez használható. A készülék tetején egy szundi/időzítő gomb, plusz egy 10 wattos Qi töltőpad is van, de a telefonok vagy táblagépek USB konnektoron keresztül is tölthetők.

 

mondo_plus_3 640.jpg

 

A berendezés Chromecast kompatibilis és kezeli a HTTP, RTSP, WSMP, Shoutcast streaming protokollokat. A technológia segítségével több szobás rendszerek kiépítésére is lehetőség van. Ugyan az egydobozos rendszerekre nem az acélos hangzás a jellemző a gyártó mindent bevetett, hogy ne okozzon csalódást. A rendszer a Waves Inc. MaxxAudio technológiáját kapta, ami gazdag, meleg és egészen tiszta hangélményt kínál. A készülék számos hangformátumot (pl. AIFF, AIFC, WAVE, CAF, NeXT, ADTS, MP3, AAC, Ogg Vorbis, FLAC, WMA) támogat és az ASX, M3U, PLS lista formátumokat is ismeri.

 

Forrás: www.gracedigital.com