NAD T758 / V3 – Házimozi erősítő

Home Archívum Hírek archívum NAD T758 / V3 – Házimozi erősítő

A NAD T758 / V3 esetében a gyártó kihagyta a készülékből az FM és DAB rádióvevőt, ugyanakkor a csomagba pakolta a 4K és Dolby Atmos támogatást, valamint a Dirac Live hangkorrekciós-rendszert.

 

Nad_3 640.jpg

 

A készülék hét végfokozattal rendelkezik, ez alaphelyzetben 7.1 vagy 5.1.2 rendszer kiépítését teszi lehetővé, de egy külső erősítő társításával 7.1.4 felállás is elérhető. Ráadásként, ha az első zónában csupán 5.1 rendszer dolgozik, akkor egy második zóna is csatasorba állítható. A készülék hátoldalán egy HDMI, hét darab hangfal, 7.1 csatornás pre-out, két pár vonalszintű RCA (plusz egy pár sztereó RCA a második zónához), valamint egy fejhallgató kimenet kapott helyet. Bemenetek tekintetében három HDMI, három optikai hang (egy az előlapon), két koaxiális hang, négy pár vonalszintű sztereó RCA (egy az előlapon), s egy 7.1 csatornás hang csatlakozó alkotja a kínálatot.

 

Nad_2 640.jpg

 

A 110W (8 ohm/2 csatorna) vagy 60W (8 ohm/7 csatorna) teljesítményre képes erősítő moduláris felépítésű, ráadásul a gyártó több bővítő helyet is biztosít, így a pénztárcán kívül semmi akadálya az utólagos módosításnak. A berendezés önálló hálózati csatlakozóval egyáltalán nem rendelkezik, azonban a gyártó, egy mellékelt BluOS upgrade kit segítségével orvosolni igyekezett a hiányosságot. A BluOS lehetővé teszi az online tartalmak elérését, valamint kezeli a külső adatforrásokat; használatához a BluOS (iOS, Android) alkalmazásra van szükség.