Októberben kerül boltokba az Audiolab 6000A erősítő

Home Archívum Hírek archívum Októberben kerül boltokba az Audiolab 6000A erősítő

Az AUDIOLAB 6000A vezető tervezője ugyanaz a Jan Ertner, aki a 8300A munkálatait vezette. A tökéletes digitális / analóg átalakítás érdekében a házba ES9018 Sabre32 Reference DAC lapka került, ami 32 bites HyperStream architektúrára épült és Time Domain Jitter Eliminator eljárást használ.

 

 

audiolab_640.jpg

 

 

Az erősítőre négy S / PDIF digitális bemenet, két koaxiális és két optikai csatlakozó került, amik akár 24 bit / 192 kHz felbontású PCM adatok kezelésére is képesek. A felhasználók három digitális szűrési mód közül választhatnak (Fast Roll-Off, Slow Roll-Off és Minimal Phase), hogy a forrásfájl és a partnereszköz sávszélessége jobban összehangolható legyen. Az aptX Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi a vezeték nélküli adatátvitelt biztosít.

 

audiolab_2 640.jpg

 

A készülék AB-osztályú erősítő fokozattal rendelkezik, amely csatornánként 50W (8 ohm) teljesítményt biztosít és MM phono egységet, valamint egy dedikált fejhallgató-erősítőt is kapunk. Az erősítő három üzemmódot (Integrated, Pre-Power és Pre Mode) kínál, így a készülék hagyományos sztereó szettben, házimozi rendszerben vagy önálló előerősítőként is használható.

 

Forrás: www.audiolab.com