Teufel Stereo M/L – Streaming hangszórók

Home Archívum Hírek archívum Teufel Stereo M/L – Streaming hangszórók

Teufel_4 640.jpg

 

Míg a gyártó többi terméke Raumfeld címke alatt fut, addig a hálózatra csatlakoztatható újdonságok a Teufel márkanevet birtokolják. A sorozat egy kompakt sztereó és egy nyúlánk álló hangsugárzóból áll, mindkét készülék hátoldalán ott feszít a Bluetooth vevő antennája, valamint a sztereó RCA, USB és Ethernet csatlakozók.

 

Teufel_7 640.jpg

 

Mindkét modell három utas kialakítású, dedikált mélysugárzót használnak a legalacsonyabb frekvenciákhoz és 320 W / 400 W teljesítményű erősítővel vannak szerelve. Az integrált Chromecast támogatás több száz streaming szolgáltató (pl. helyi NAS, Tidal, TuneIn, SoundCloud, Spotify Connect) kínálatához enged hozzáférést, ráadásként a több helyiséget kiszolgálni képes rendszer a hangformátumok széles skáláját támogatja. A modellek rendkívül energiahatékonyak, készenléti üzemmódban kevesebb, mint 1 W energiafogyasztással beérik.

 

Teufel_8 640.jpg

 

A modellek vezérlése okostelefon vagy táblagép segítségével a legkényelmesebb, de az előlapon található négy előre beállított gomb (mentés, lejátszás, keresés) megkönnyíti a használatot.