VALKYRIE Bluetooth hangsugárzó

Home Teszt Fül és Fejhallgatók, erősítők VALKYRIE Bluetooth hangsugárzó

A készülék a gyártó szerint „a világ leghangosabb, vezeték nélküli hangsugárzója”, ami 125 dB hangnyomással rendelkezik. A hangszóró első pillantásra, egy gurulós bőröndre emlékeztet, ebben az esetben azonban a burkolat víz, por és ütésálló, hogy a készülék bírja az igénybevételt.

 

Val_1 640.jpg

 

A masszív burkolat alatt, két darab 305 mm-es mélynyomó, egy 165 mm-es közép, valamint egy bullet-magassugárzó kapott helyet. Mindegyik meghajtó speciálisan védett a nedvesség ellen, míg a dupla bass-reflex port jótékony hatással van a mély hangokra és a dinamikára. A készülék 1000W teljesítményre képes, amiért a D-osztályú erősítők felelnek; a kiváló minőségű DSP egység, optimalizálja a frekvenciaválaszt és biztosítja tiszta reprodukciót.

 

Val_2 640.jpg

 

A 480 Wh kapacitású, beépített akkumulátor 8-60 óra üzemidőt kínál és szükség esetén három óra alatt, teljesen feltölthető. A készülékhez külső telep is csatlakoztatható, ráadásul igény szerint, több hangsugárzó rendszerbe fűzhető. A Valkyrie hordozható hangsugárzó a tervek szerint májustól vásárolható meg.