Wilson Exclusive Line ? Belépő a hangok birodalmába

Home Archívum Hírek archívum Wilson Exclusive Line ? Belépő a hangok birodalmába

A Wilson Exclusive Line, egy elegáns és modern hangsugárzó készlet, amely a fekete zongoralakk bevonatnak köszönhetően, minőségi termék benyomását kelti. A hangfalak Kínában és Tajvanon készülnek, ám a gyártó szemmel láthatóan odafigyelt a részletekre. A felhasznált anyagok tökéletesen megfelelnek a belépő kategóriának, s az építési minőség sem kifogásolható.

 

WilsonEL4 640.jpg

 

A termékcsalád egyelőre két modellből áll. Az EL-4 hagyományos, bass-reflex rendszerű polc hangsugárzó, amely főként kisebb helyiségek kiszolgálására alkalmas. A kabinetben egy 25 mm-es lágy dóm magassugárzó, valamint egy 130 mm-es mélyközép meghajtó kapott helyet. A készülék 4-8 ohm impedancia, 88 dB érzékenység mellett dolgozik; a gyártó által ajánlott erősítő teljesítmény 25-100W.

 

WilsonEL8 640.jpg

 

A sorozat nagyobbik tagja az EL-8 álló hangsugárzó, amely elsősorban, falhoz közel érzi otthonosan magát. A karcsú kabineten a 25 mm-es lágy dóm magassugárzó, s két 165 mm-es mélyközép meghajtó osztozik. A hangfal 90 db érzékenység és 4-8 ohm impedancia mellett dolgozik; a gyártó ebben az esetben 40-150W erősítést javasol. A meghajtók elé mindkét modell esetében, mágneses hangszórórács került, míg a hátoldalon banándugós terminál található.

 

Forrás: www.wilson-hifi.eu

 

A termékeket Magyarországon forgalmazza a Horn Distribution.