EISA DÍJAK 2014-2015 – IN-CAR ESZKÖZÖK

Home Archívum Tesztek archívum Audió archív EISA DÍJAK 2014-2015 – IN-CAR ESZKÖZÖK

EUROPEAN IN-CAR HD MEDIA PLAYER 2014-2015

Audison bit Play HD

Audison-bit-Play-HD-net_250x135.png

Audison_bit_Play_HD_630x541.jpg

 

Az audiofilek most már menetközben is élvezhetik a zenei élményt az Audison bit Play HD media lejátszóval, ami a világ első olyan HD lejátszója, amit kizárólag autós használatra terveztek. A bit Play HD, általános audiofájlok lejátszására is képes, beleértve a WAV és a FLAC formátumokat egészen 96kHz/24bit-ig, és video formátumokat is egészen 1080p felbontásig. A bit Play HD-t a felhasználók könnyen kezelhetik egy teljesen hagyományos IR távirányítóval ami a csomagban  érkezik, de az irányítás egy okostelefon alkalmazással is megoldható. A rendszer HDMI kapcsolattal, a Toslink jóvoltából HD kimenetet is támogat. Video és zenei fájlokat a belső memórián tárolhatunk, külső merevlemezek és más tároló eszközök két USB bemeneten át csatlakoztathatók, ami adatátvitelhez, illetve közvetlen lejátszáshoz is használható.

 

Forgalmazza:

HiFi-Station Kft.

www.hififutar.hu

 

 

EUROPEAN IN-CAR NAVI-MEDIA SYSTEM 2014-2015

Pioneer AVIC-F60DAB

Pioneer-AVIC-F60DAB-net_250x135.png 

Pioneer_AVIC_F60DAB_630x541.jpg

 

A Pioneer AVIC-F60DAB az eddigi legjobb fejegység a piacon. Sokféle tartalmat támogat számos forrásból, kíváló okostelefon kapcsolódása van,  valamint egy modern, a high-tech MHL/HDMI bemeneti porthoz. Az okostelefon vezérlés lehetővé teszi a Pioneer AppRadio, a MirrorLink és más mobil alkalmazások használatát a multi-touch 7” hüvelykes monitoron. A rendszer működik az Apple CarPlay szolgáltatással, és kész fogadni az Apple új CarPlay szabványát, beépített hangprocesszora, és digitális rádió tunere időeltolás (timeshift) funkcióval rendelkezik. A navigáció pontosságára az AVIC-F60DAB egy multi-axis szenzor szetet használ giroszkópos gyorsulásmérővel, mozgáskövetővel és egy iránytűvel. Napjainkban ez a legjobb navi-media rendszer ami kapható a piacon, több szolgáltatást és funkciót kínál mint valaha.

 

Forgalmazza:

Basys Kft.

www.basys.hu

 

 

EUROPEAN IN-CAR AMPLIFIER 2014-2015

MOSCONI GLADEN D2 100.4 DSP

MOSCONI-GLADEN-D2-100_250x135.4-DSP-net

MOSCONI_GLADEN_D2_100_4_DSP_630x541.jpg

 

A MOSCONI GLADEN D2 100.4 DSP  a mérete ellenére mindent tartalmaz amit egy autós erősítőtől elvárnánk. Az elképesztően kisméretű egység kimenetei felülmúlják dimenzióit, mivel a négy 100 wattos csatorna bőven elég lenne akár egy nagyméretű erősítőhöz is. Az erősítő nagyteljesítményű digitális processzorral rendelkezik, ami ugyanabban a vékony kis dobozban került elhelyezésre, és ami lehetővé teszi, hogy a D2 100.4 DSP központja legyen egy sokat tudó, és kíváló minőségű hangrendszernek.  A hagyományos csatlakozók mellett az erősítő vezetéknélküli Bluetooth, és optikai bemenettel is rendelkezik. A processzor irányítása vezetéknélküli Bluetooth modul használatával, vagy USB-n keresztül is kezelhető. Az “okos-erősítő” kifejezést még nem találták ki, de ha létezne, akkor ez a termék tökéletes példa lenne rá.

 

Forgalmazza:

Mobil Data Bt.

www.audio-system.hu

 

 

EUROPEAN IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2014-2015

Rainbow GL-C6.2

Rainbow-GL-C6_250x135.2-net 

Rainbow_GL_C6_2_630x541.jpg

 

A GL-C6.2 a Rainbow Germanium sorozat csúcskategóriás hangszóró rendszere. Gyártásához összetett membránt alkalmaztak, ami réteges papírt és alumíniumot tartalmaz a legjobb teljesítmény eléréséért. A nagyteljesítményű hangszórók több portos hűtő rendszerrel rendelkeznek, míg két belső aluminium rövidítő gyűrű csökkenti a hangszóró torzitását. A magassugárzóhoz egy finoman kialakított puha dóm tartozik különleges borítással és akusztikus házzal, míg a hangszórók külön keresztváltóval, a mélyhangszóróhoz külön impedancia-szabályzóval, a magassugárzóhoz pedig equalizátorral rendelkeznek. Összegezve: a jól megtervezett elemek, és az ebből eredő tökéletesen kiegyensúlyozott természetes hang, egyértelmű Eisa győztessé tették a Rainbow GL-C6.2 autós hangfalrendszert.

 

Forgalmazza:

Rainbow Dream Line

www.rainbow-audio.de

 

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2014-2015

Morel ULTIMO 10 Titanium

Morel-ULTIMO-10-Titanium-net_250x135.png 

Morel_ULTIMO_10_Titanium_630x541.jpg

 

Napjainkban az Morel ULTIMO 10 Titanium képviseli a modern hangszóró-technológia egyik alapítójának legjobb termékeit. Ez a model titán lengőtekercset használ, ami lehetővé teszi, hogy ellenálljon a hatalmas mennyiségű energiának. Emellett az ULTIMO 10 Titanium egy különleges 13 centiméteres, túlméretezett Hexatech külső lengőtekercset használ. A mélysugárzót többek között felszerelték a Morel új és hatékony Dual Magnet hangszórójával, aminek mágnese körben rézborítást kapott a magas színvonalú hangminőség eléréséhez. Jól méretezett a kompakt dobozokhoz, ez az egyik legjobb subwoofer, aminek az erő és a hangminőség kombinálciója együtt ritkán látható egy termékben.

 

 

 

 

EUROPEAN IN-CAR PREMIUM UPGRADE 2014-2015

Alpine X800D-ML

Alpine-X800D-ML-_250x135.png

Alpine_X800D_ML_630x541.jpg

 

Az Alpine bemutatott egy új Alpine Style koncepciót, ami lehetővé teszi a premium autók tulajdonosainak, hogy felfrissítsék autójuk navigációs és szórakoztató rendszerét az autó eredeti standard-jének megfelelően. Az első változat az X800D-ML, ami a Mercedes M osztályához készült. Ez egy komplett, nagyteljesítményű multi-média és navigációs megoldás ami illeszkedik az autó beépített rendszeréhez, mint például a parkolás segítő és a legkondícionálás. Az Alpine magas színvonalú navi média rendszere teljesen a Mercedes-re szabott, 8” hüvelykes képernyőt tartalmaz, ami 60%-al nagyobb mint az autóhoz kínált eredeti gyári egysé