CX 890i, CX 985 és MX 985 – Fülesek a javából!

Home Archívum Tesztek archívum CX 890i, CX 985 és MX 985 – Fülesek a javából!

 Az új hallójáratba-dugahtó CX 890i headset fém részletekkel díszített, üvegszerű bevonulattal rendelkezik, ami a modellnek megkülönböztető minimalista stílust kölcsönöz. Az új MX 985 és CX 985 fülhallgató alakjában a Sennheiser egy kis luxust visz a zenerajongók életébe. A füllhallgatók fém részletekkel díszített elegáns külseje egyedi megjelenésről és érzetről gondoskodik.

 

Az új Sennheiser fülhallgatók a csúcs-minőségű hangzás és a kifinomult dizájn tökéletes ötvözetei. Ezek a modellek a híres Sennheiser hangminőségben szólnak. A nagy-teljesítményű dinamikus jel-átalakítók valósághű hangzást biztosítanak, rendkívül részletes felbontással. Annak érdekében, hogy a fülhallgatók bármikor használhatóak legyenek, 3,5 mm-es sztereó jack dugóval rendelkeznek, névleges impedanciájukat pedig olyan mértékűre csökkentették, hogy optimálisan csatlakoztathatók legyenek a hordozható lejátszókhoz.

 

cx890i_black 600x400.jpg

 

Egy headset, minimalista üvegszerű dizájnnal: CX 890i

 

A CX 890i egy vadonatúj prémium-kategóriás headset. A headset meglepő, csodás üvegszerű bevonattal, és két színváltozatban – fekete és fehér – kerül forgalomba, színben hozzá illő kábellel. Az üvegszerű anyag szokatlanul sima felszínt és domború felületet ad. A headsethez különböző méretű, színben hozzá illő füldugókat is kap a vásárló, de ez a modell nem elégszik meg a jó megjelenéssel. A CX 890i a jellegzetes Sennheiser hangzást 17-23.000 Hz-es frekvencia-menettel, valamint egy beépített intelligens távszabályzóval és mikrofonnal ötvözi – főként iPad, iPhone és iPod felhasználók számára. Ez nemcsak hangerő szabályzáshoz és műsorszám választáshoz használható, hanem telefonhívások fogadásához és a beszédhangos vezérlés aktiválásához is. Ugyanakkor rendkívül hatékony passzív zajcsillapítás garantál zavartalan hallgatási élményt – még akkor is, ha a nagyváros forgatagában barangol.

 

Cx 985_ 600x400.jpg

 

Individuális válaszott hangzás és stílus: CX 985 és MX 985

 

Híres Sennheiser technológia és válogatott alapanyagok már eddig is kiemelték a Sennheiser Expression sorozatban rejlő jó tulajdonságokat. Az MX 985 és CX 985 fülhallgató mostantól mindezt új, kifinomult, fémrészletekkel díszített külsővel gazdagítjak . A kábelbe épített hangerő csúszka karcsúbb lett és diszkrétebben simul a kábelbe, melynek köszönhetően még ösztönösebben és könnyebben kezelhető. Ezek a kicsiny, de finom plusszok teszik különlegessé az új fülhallgatókat. A 3,5 mm-es fülhallgató jack csatlakozó 90 fokban elfordítható, így a headset mindig optimálisan csatlakozik az audio forráshoz. Az egyedülálló hallgatási élményt a kábel ruházathoz való rögzítéséhez való fémcsipesz és egy forgatható aljzattal rendelkező repülőgépes adapter teszi teljessé.

 

A CX 985 modellt úgy tervezték, hogy a legmagasabb igényeket támasztó zenerajongók elvárásainak is megfeleljen. A prémium-kategóriás, hallójáratba dugható fülhallgató nagy-felbontású hangreprodukciót ígér, 16-24.000 Hz-es frekvencia-tartománnyal, és tökéletesített közép-tartománnyal, mely ragyogóbb hangzást biztosít, rendkívüli ének-visszaadással. A füldugók puha szilikonból és szivacsból készülnek, és kényelmesen illeszkednek a hallójáratba, hatékonyan csillapítva a környező zajt. Egy hét füldugóból álló készlet gondoskodik arról, hogy a fülhallgató bármely fülmérethez tökéletesen illeszkedjen, és hogy a felhasználók a nekik tetsző hangzásnak megfelelően alakítsák a hallgatási élményt – legyen az basszusban gazdag vagy kiegyensúlyozott.

 

MX 985 600x400.jpg

 

A szintén kiváló minőségű fémből készült MX 985 típusszámú hallójáratba dugható fülhallgató, megkülönböztető megjelenésével tökéletes audio kiegészítő. Természetes és precíz hangreprodukciójával (16-23.000 Hz-es frekvencia-tartomány) lenyűgöző hangzásélményt kínál.

 

Az új MX 985, CX 985 és CX 890i fülhallgatók már szeptembertől kaphatók Magyarországon a kijelölt Sennheiser viszonteladóknál. ( – )

 

www.audiopartner.hu