EISA Awards 2013 – 2014 – IN-CAR ELEKTRONIKA

Home EISA EISA Awards 2013 – 2014 – IN-CAR ELEKTRONIKA

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT 2013-2014

Kenwood DNN9230DAB

Kenwood DNN9230DAB__simple_outline.jpg

kenwood-dnn9230dabjpg.jpg

 

Talán a legváltozatosabb all-in-one fejegység a piacon a DNN9230DAB ami ötvözi a hagyományos szolgáltatásokat, – mint például az AM/FM tuner és a DVD lejátszó, – a modernebb DAB Tunerrel, Bluetooth kihangosítóval, és Wi-Fi-vel. Hotspothoz csatlakoztatva a WLAN Wi-Fi hozzáférést biztosít a kezelőfelületen keresztül e-mail, Youtube és más közösségi oldalakhoz, vagy egyre inkább Wi-Fi lejátszókhoz és más Wi-Fi kompatibilis eszközökhöz.  Beépített Garmin navigációs rendszere van, amivel minden funkció és ellenőrzés elérhető a kezelőfelületen egy 7”colos levehető érintőképernyőn keresztül. A Kenwood DNN9230DAB mindent biztosít amit csak akarsz, anélkül, hogy bármilyen extra igény felmerülne.

 

 

EUROPEAN IN-CAR NAVI-MEDIA SYSTEM 2013-2014

Parrot ASTEROID Tablet

Parrot ASTEROID Tablet__simple_outline.jpg

parrot-asteroid-tabletjpg.jpg

 

A Parrot ASTEROID Tablet jóval többet tud, mint azt első pillanatra gondolnád. Valójában egy igényes navigációs-média rendszer, ami egy nyitott kódos Android platformon működik, szakszerűen változatos alkalmazássokkal, ami keveredik a Parrot saját Asteroid megoldásaival, így  a felhasználó akár navigációs funkciókat is igénybe vehet, más szoftverek széles választékából, ( iGo, TomTom, Navfree, Waze  stb.) Audio és Video is reprodukálható bármilyen fájl-formátumból, és az egység fogad internet-alapú rádio és tévé jeleket is. State-of-the-art kihangosító teszi teljessé a  funkciók rendkívüli választékát. A főbb szolgáltatások vezérlése egy 5” colos érintőképernyőn hanggal, vagy a kormányra szerelt vezeték nélküli távirnyítóval történik. Elegáns installáció bármely autóban.

 

 

EUROPEAN IN-CAR AMPLIFIER 2013-2014

Hertz HCP 5D

Hertz HCP 5D__simple_outline.jpg

hertz-hcp-5djpg.jpg

 

A HCP a Hertz Compact Power rövidítése, ami pontosan azt jelenti amit ez a kis szereplő szállít. Az 5D a csatornák számát jelzi, és szemlélteti, hogy mennyi teljesítmény szorult egy ilyen kicsi házba. Az öt D osztályú csatorna azonos teljesítményű hagyományos AB erősítők teljesítményét szállítja, de a méretének megfelelő töredéknyi, nagyon alacsony hőleadással.  A rugalmas konfigurációt egy  rendkívül sokoldaluan tervezett szűrő garantálja, lehetővé téve ezzel a finomhangolást a komplex installációk esetében a klasszikus első – hátsó és a még kifinomultabb Bi-Amp alkalmazásokhoz.

A Hertz HCP 5D jól alkalmazható gyári autóhifi rendszerek frissítéséhez, és egy automatikus bekapcsoló funkcióval érzékeli a magas szintű hangszóró bemeneteket. A Hertz az egész csomagot egy csoki bon-bon méretű dobozban szállítja.

 

 

EUROPEAN IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2013-2014

Focal PS 165FX

Focal PS 165FX__simple_outline.jpg

focal-ps-165fxjpg.jpg

 

Lehet a hangot ápolni? A válasz: igen, a francia Focal PS 165FX kétutas komponens hangszóró rendszer esetében! Az ember alkotta csúcstechnológia és a természetes len-vászon különleges tulajdonságainak kombinációja vezetett az egyedülálló kompozit kónusz megalkotásához, ami high-end specifikációkat kínál megfizethető áron. Az innovatív magas szintű tervezés és a mélyközép hangszóró technológia, a legújabb fejlesztésű, és a Focal által ünnepelt dom magassugárzó, valamint egy intelligens crossover, együtt szállítják a tiszta, jóminőségű hangot. Egy pár Focal PS 165FX a legjobb utitárs azoknak, akik autózás közben szeretik élvezni a zenét.

 

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2013-2014

GLADEN ZERO 12 PRO

GLADEN ZERO 12 PRO__simple_outline.jpg

gladen-zero-12-projpg.jpg

 

A GLADEN Zero 12 PRO kezdettől fogva a hangminőségért került fejlesztésre. Egyike azon kevés mélynyomóknak a piacon, ami kompromisszum mentes zárt dobozú kialakítással készül. Ezt optimalizálva tranziens átvitel és felülmúlhatatlan hangminőség született. Köszönhetően az elsőosztályú mérnöki munkának és a gyártási eredményeknek, egyedülálló membrán-technologia, egy “papír-hab-papír” szendvics és egy kifinomult motoros szerkezet tette lehetővé a mély és pontos basszushang létrehozását. A tervezés és a gyártás “made in Germany”, a GLADEN Zero 12 PRO-t élvezni fogják az autós audiofiek a világ minden táján!

 

 

EUROPEAN IN-CAR STREAMING SOLUTION 2013-2014

MOSCONI DSP_AMAS

MOSCONI DSP_AMAS__simple_outline.jpg

mosconi-dsp-amasjpg.jpg

 

A MOSCONI DSP_AMAS egy kiegészítő modul a MOSCONI DSP 6to8 processzorhoz. Nagy átviteli sebességet kínál, kíváló minőségű zenei jelátvitel képességgel a DSP 6to8 processorral felszerelt auto hifi rendszerekhez, bármilyen Bluetooth kompatibilis zeneközvetítő eszközzel, legyen az  okostelefon, vagy tablet. A2DP protokol használatával EDR kiterjesztéssel bármilyen audio fájltípust (eg. FLAC, Ogg, Apple Lossless stb.) továbbit a digitalis jelútban, ezzel magas színvonalú, zavarmentes hangot bizto