EISA DÍJAK 2012-2013 – AUDIO / HÁZIMOZI ESZKÖZÖK

Home EISA EISA DÍJAK 2012-2013 – AUDIO / HÁZIMOZI ESZKÖZÖK

KEF LS50 logo 200x110.jpg

 

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2012-2013

KEF LS50

 

kef-ls50jpg.jpg

 

 

Az átlagos szemlélő számára az LS50 minimalista stílusú, egyhangszórós hangsugárzónak tűnik, de a valóság egészen más. Az igazság az, hogy ez az egyetlennek látszó hangszóró a KEF cég híres kétutas Uni-Q egysége, melyben a tweeter, a középsugárzó akusztikus középpontjában helyezkedik el. A legutóbbi változat rózsaarany kónuszú, melyet egy különleges magnézium-alumínium ötvözetből készítettek, és elég hosszú úton mozog ahhoz, hogy kiváló mélytartományt is megjelenítsen. A kabinet nemcsak kívülről gyönyörű, de belülről is kiváló, szilárd konstrukció. Több réteges felépítésű, belseje számos merevítőt és erős bordázatot tartalmaz. Ezt a kompakt méretű hangrendszert az élő megjelenítés és a súlyos basszusok jellemzik.  Hallgatáskor csak hunyja be a szemét, és meglepődik majd, hogy ez a kis hangszóró nagyobbat szól, mint méretesebb társai.

 

Forgalmazza:

AIDA Audio Kft

www.aida-audio.hu


 

Cambridge audio low 200x110.jpg

 

EUROPEAN TWO-CHANNEL SYSTEM 2012-2013

Cambridge Audio Azur 851C + 851A

 

cambridge-audio-azur-851c851ajpg.jpg 


Mikor több egy CD-lejátszó, mint egy CD-lejátszó? Amikor úgy tervezik meg, hogy egybeépítenek egy D/A konvertert egy CD-lejátszóval. A Cambridge Audio Azur 851C  e tekintetben a jelenlegi legjobb lejátszó, mivel megtalálható benne a legigényesebben tervezett DAC, egyben USB- és digitális bemenetelekkel is rendelkezik. A 851A illik hozzá, mivel az a cég Class XD technológiájával készült erősítőjét tartalmazza, melynek teljesítménye simán túllépi az előírt 120 wattos teljesítményt. A 851 DAC lejátszója a csendet és a nyugalmat teremti meg, míg a 851A egy izmos erősítő, mely keményen megdolgoztatja a hangszórókat, határozott mélyhang-tartománya is igen erőteljes. A 851 C-ben és A-ban a legmodernebb technológiát találjuk, méghozzá jóval kevesebb árért, mint azt a high-end kategóriában elvárnánk. Csatlakoztassa hozzá a legjobb hangsugárzókat, és a kétcsatornás rendszernek köszönhetően máris a hi-fi mennyországban érezheti magát.

 

Forgalmazza:

Audiophyl Kft.

www.audiophyl.net

 

Dynaudio logo 220x110.jpg

 

EUROPEAN WIRELESS HI-FI 2012-2013

Dynaudio Xeo

 

dynaudio-xeo-bisjpg.jpg

 

Hi-fi kábel nélkül? Ezt az álmot váltja valóra a Dynaudio Xeo vezeték nélküli audio-rendszer. Bár a wi-fi hagyományosan lo-fi-ként üzemel, a Xeo adója egy magasabb szabványnak megfelelő átviteli képességgel 16 bit/48kHz-es felbontásban sugároz zenét a Xeo 3 állványos és a Xeo 5 szabadon álló hangszórók felé. Mindkét hangsugárzó két 50 wattos erősítőt tartalmaz, melyek a beépített közép- és magassugárzókat látják el energiával. A csatlakoztatott Xeo adóegység analóg-, USB- és Toslink digitális bemenettel is rendelkezik, így számos hi-fi jelforrással kompatibilis. A Xeo nemcsak saját hangszórói számára biztosít jeleket, hanem még plusz három független hangzónát is ellát élő, dinamikus, minőségi hanggal a lakásban.

 

Forgalmazza:

Music Tools Bt.

www.dynaudio.com

 

Pioneer N50 220x110.jpg

 

EUROPEAN STREAMING PRODUCT 2012-2013

Pioneer N-50

 

epson-eh-tw9000wjpg.jpg

 

A hálózati hi-fi-lejátszók félelmetes iramban fejlődnek. A Pioneer N-50, máris új szabványt hozott létre ebben a kategóriában. 2,4 inch-es színes LCD kijelzőjén számos információhoz juthatunk, beleértve a hallgatott zenei album borítójának képét, a játszott file típusát és annak mintavételi frekvenciáját is. Az N-50-es sokkal többet tud annál, mint amit vékony profilja sugall, köszönhetően a benne rejlő teljesítménynek, és megerősített szerkezetnek. A legfontosabb azonban, hogy a DLNA-n és az Ethernet-csatlakozáson érkező, a nagyfelbontásban készült 24 bit/192 kHz-es felvételekkel is jól bánik, és USB-ről, Wi-Fi-ről, vagy Bluetooth-ról is fogad jeleket.  Zenei értelemben olyan hangképet állít elénk, melybe magunk is besétálhatunk. A kitűnő készülék