EISA DÍJAK 2013-2014 – HÁZIMOZI ESZKÖZÖK

Home EISA EISA DÍJAK 2013-2014 – HÁZIMOZI ESZKÖZÖK

HOME THEATRE

 

EUROPEAN HT LOUDSPEAKER 2013-2014

KEF E305

KEF E305__simple_outline.jpg

kef-e305jpg.jpg

 

A KEF tojás alakú 5.1 –es csomagja ideális, diszkrét házimozi rendszer. A titkos fegyver nem más, mint a márka saját fejlesztésű Uni-Q hangszórója, amely egy 115 mm-es mély sugárzót, és egy 19 mm-es alumínium dom-tweetert egyesít egy közös tengelyű dizájnban, ami pontos hangképet teremt az öt kis szatellit hangsugárzóval. A valósághű mély basszusról a 250W teljesítményű aktív mély-sugárzó gondoskodik egy 200 mm átmérőjű hangszóróval, melynek formája hasonlít a surround dobozokhoz. Az E 305 szépnek született, könnyen telepíthető, egyszerű a használata és lenyűgözően sokoldalú, még filmzenéken is pontos teljesítményt nyújt. Nagyszerű, sokoldalú „előadó”, amely a zenei anyagokat is természetesen szólaltatja meg.

 


EUROPEAN HT INNOVATION 2013-2014

Philips Fidelio HTL9100

Philips Fidelio HTL9100__simple_outline.jpg

philips-fidelio-htl9100jpg.jpg

 

A Philips HTL9100 nem mindennapi SoundBar. Levehető, oldal-hangszóróit bárhol elhelyezhetjük a szobában, ahol hátsó hangszóróként, vezeték nélküli igazi “Surround On Demand” hangzást kapunk egy beépített Dolby és TS 5.1 dekóder segítségével. A mélynyomó szintén vezeték nélküli. Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, és két HDMI bemenete mellett egy ARC kompatibilis kimenete is van. Üzembe helyezése gyors és üzembiztos. A Philips intelligens érzékelő rendszere beállítja a Sound Bar hangját, attól függően, hogy falra, vagy valamilyen sík felületű állványra helyezzük a készüléket. Energikus hangzással, részletezett audio teljesítményt nyújt. Vékony, előremutató modern dizájn. Feltűnésmentes innovatív kivitel.  Helyezze falra a tévéjéhez, és élvezze…

 

 

EUROPEAN HT RECEIVER 2013-2014

Sony STR-DA5800ES

Sony STR-DA5800ES__simple_outline.jpg

sony-str-da5800esjpg.jpg

 

A Sony új zászlóshajó erősítője sportos, nehézsúlyú tervezés, benne van a “csavar” a többcsatornás teljesítmény biztosításához ami filmzenék, és más zenei anyagok valósághű, és részletes vissza adásához szükséges – egy nagy csomag energia. A 9.2-csatornás STR-DA5800ES sokfunkciós készülék, kilenc HDMI bemenettel, három kimenettel, és egy asszinkron USB porttal, beépített internet kapcsolata van.  AVR csatlakozóján keresztül On Demand kommunikálhat a Sony Entertainment Network szolgáltatóval. Tökéletes audio jelfeldolgozása lehetővé teszi a center-csatorna kiemelését, és a virtuális magas funkciókat a könnyű beszerelés érdekében, valamint  támogatja a 192/24-bit mintavételezésű nagy elbontású FLAC és VAW fájl-okat. Mind emellett egy nagyon szép grafikus felhasználói felület, és egy hatékony automata kalibrációs rendszer áll rendelkezésre, aminek az eredménye egy sikeres, új ihletésű Sony házimozi erősítő sorozat.

 

 

EUROPEAN HT SOUNDBAR 2013-2014

Bowers & Wilkins Panorama 2

Bowers & Wilkins Panorama 2__simple_outline.jpg

bowers-wilkins-panorama-2jpg.jpg

 

A Bower & Wilkins Panorama 2 egyértelműen magán hordozza a márka audio-örökségét – ez egy high-end SoundBar rendkívüli tudással, ami részletezett és árnyalt előadásával folyamatosan lenyűgöz. Ívelt és jól megépített házában egy D osztályú erősítő kilenc újonnan tervezett hangszórót hajt, melyek gondoskodnak arról, hogy senki se maradjon ki az akcióból. A Panorama 2 csatlakozási  rendszere kiterjedt, a HDMI bemenetek alkotta trio, és az ARC csatlakozó HDMI kimenet egyszerű Blu-ray lejátszó csatlakoztatást tesznek lehetővé. A Panorama 2 kiszerelésében a gyártó olyan összeállítást szállít vevőinek, ami tökéletes együttese stílusnak, kényelemnek és nem utolsó sorban a hangminőségnek.

 


EUROPEAN HT HIGH-END 2013-2014

Krell Foundation

Krell Foundation__simple_outline.jpg

krell-foundationjpg.jpg

 

A 7.1 csatornás processzor/előerősítő a „state-of-the art“ digitális jelfeldolgozóval és jellemzőivel együtt nyert. A Krell Foundation célja: megoldást kínálni azoknak a házimozi-rajongóknak, akiknek csakis a legeslegjobb jelenti az elegendőt. Összesen 10 HDMI bemenet, és két kimenet biztosítja a rendszer tökéletes működését, beleértve az azonnali jelforrás-váltást, mialatt a márka saját fejlesztésű “ARES room EQ” rendszere a szobabelsőhöz szabja az éppen reprodukált hangzást. Mint az egy high-end terméktől elvárható, a tervezés és a kivitelezés hibátlan, a vékony kialakítás pedig azt jelenti, hogy készülékek könnyen elhelyezhetők. Működés közben a Foundation többcsatornás audióhangzást biztosít lenyűgöző tisztasággal és pontosággal, ugyanakkor veszteség nélkül továbbítja a videójeleket a rendelkezésre álló display, vagy projektor számára.

 


 

Combined Awards with Video Panel

 

EUROPEAN HT UNIVERSAL PLAYER 2013-2014  

OPPO BDP-103EU