EISA – Expert Imaging and Sound Association

Home EISA EISA Story 1982-2017 EISA – Expert Imaging and Sound Association

Globális szintre lépett az EISA, új nevén Szakértő Kép és Hangszövetség amely az augusztus 30 –án történt bejelentés óta nem kevesebb mint 5 földrész  szórakoztató elektronikai lapjainak együttműködésén alapszik. A szervezet ezentúl Japán, Kína, Ausztrália, Észak-Amerika, Canada és természetesen Európa újságirói által készített szakmai tesztek alapján hozza meg döntését az Eisa díjak odaítélése kapcsán.

 

Mate BENCE MAESTRO elso dijazott.jpg

A berlini díjátadó gálának magyar vonatkozása is volt, az EISA Maestro nemzetközi fotóverseny első helyezett díját Máté Bence vette át Lights & Shadows című sorozatáért

 

Az Eisa díjak átadása minden esztendőben a legnagyobb szakmai eseménynek számit a német fővárosban, ahol ezekben a napokban rendezik az IFA –t, amely a világ legnagyobb elektro-technikai kiállítása, amiről lapunkban is beszámolunk.

 

Benq team es soltesz rezso.jpgSoltész Rezső, lapunk főszerkesztője az Eisa díjazott BENQ projektorgyártó vállalat vezetőivel a díjátadó gálán.

 

Idén a kiállítás megnyitásának előestéjén a berlini Bristol Hotelben adott randevút egymásnak az elektronikai szakma több mint 200 képviselője, hogy kifejezze tiszteletét és nagyrabecsülését a győzteseknek, az EISA díjazott termékek gyártóinak, mérnököknek, marketinges szakembereknek, akik boldogan vették át azt a 74 Eisa díjat, mellyel a szerkesztői zsűri a világ legjobb termékeit jutalmazta.

 

eisa group foto OK.jpg

Az EISA gálán résztvevő meghívott vendégek és az EISA újságírók a berlini BRISTOL Hotelben.

 

A képen a meghívott vendégek állnak a kamera előtt, az EISA díjátadó ünnepségének kezdő pillanataiban a Bristol Hotel nagytermében.

 

www.eisa.eu