HÁZIMOZI AUDIO – EISA DÍJAK 2015-2016

Home EISA HÁZIMOZI AUDIO – EISA DÍJAK 2015-2016

Pioneer-VSX-930-net.png

 

European HT Receiver 2015-2016

Pioneer VSX-930


Pioneer-VSX-930.jpg

 

A Pioneer VSX-930 a gyártó több évtizedes tapasztalataira épít a surround hangzás terén, hangképe a gyártó MCACC Pro with Full Band Phase Control technológiával megvalósított automata kalibrálásnak köszönhetően a végletekig precíz, nem is beszélve a 7.2 és Dolby Atmos jellemzőkről. A média streaming kezelésében is jeleskedik, többek között Spotify Connect, Bluetooth, és nagyfelbontású (például DSD) kompatibilitásával. Az eszközt az ötletes és sokrétű iControlAV5 mobilalkalmazással bárki könnyen irányíthatja. A hét HDMI bemenet és a duál HDMI kimenet többek között HDCP 2.2 és 4K támogatást kínál, így Ultra HD kijelzőkkel is használhatjuk. Összességében tehát egy olyan készülékről beszélünk, amely vonzó áron kínál kifejezetten széles funkcionalitást.

 

 

Philips-Fidelio-B5-net.png

 

European HT SOLUTION 2015-2016

Philips Fidelio B5


Philips-Fidelio-B5.jpg

 

A Philips’ Fidelio B5 vezeték nélküli rendszer kiváló utódja a HTL9100-as modellnek. A leválasztható, egyedi áramellátású oldalsó hangszórókkal könnyen változtathatjuk a sztereó hangzást többcsatornásra. Az újragondolt, flexibilis eszköz hordozható Bluetooth lejátszóként is működik: minden oldalsó hangszóró saját belső áramforrással rendelkezik, amelyek egyenként 10 órán át képesek működni, és a fő egységhez csatlakoztatva azonnal töltődni kezdenek. A Fidelio B5 minden használati módban kiválóan teljesít, a hangszórók és a vezeték nélküli mélysugárzó egyszerre biztosít mélységet és tiszta hangzást a zenének, tévéadásoknak, vagy filmeknek. A speciális, hajlított dizájn és a sokrétű csatlakoztatási lehetőségek miatt a Philips innovatív megoldását könnyen beépíthetjük bármilyen hangulatú nappali szoba berendezései közé.

 

 

Sony-HT-XT3-net.png

 

European SOUNDBASE 2015-2016

Sony HT-XT3

Sony-HT-XT3.jpg

 

A Sony HT-XT3 egyszerre kínál minőségi hangzást, kiterjedt hálózati lehetőségeket, valamint vékony, stílusos megjelenést, amely viszont törékeny kinézete ellenére akár 65 hüvelykes, 50 kilogrammos tévéket is elbír. A minőségi teljesítményt többek között az üvegszállal megerősített kónuszokkal és középponti magassugárzóval ellátott koaxiális hangszórók biztosítják, míg az erőteljes basszusok a két, lefelé fordított wooferből érkeznek. A kapcsolódási lehetőségek szinte végtelenek, többek között HDMI, Ethernet, WiFi, USB, Bluetooth és NFC áll rendelkezésünkre, valamint Google Cast kompatibilitás. Támogatja a nagy felbontású audió formátumokat, mint a Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, FLAC, WAV és DSD, hálózati képességeinek köszönhetően pedig a HT-XT3 tökéletesen illeszkedik egy több szobán átívelő audiórendszerbe, amelyet a Sony SongPal alkalmazása vezérel. Ez a soundbase hangsugárzó egyszerre kínál megfizethető árszintet, jó felszereltséget és nagyszerű hangminőséget.

 

 

Canton-DM-90.3-net.png

 

European SOUNDBAr 2015-2016

Canton DM 90.3


Canton-DM-90_3.jpg

 

Az egyre változatosabb soundbar piac termékei közül prémium 2.1 csatornás teljesítményével magasan kiemelkedik a Canton DM 90.3, szinte a termékvonal kváziszabványának tekinthető. A 110 milliméteres koaxiális hangszórópár finom középtartományt és részletes magas frekvenciákat ad, míg a négy 110 milliméteres mélysugárzó erőteljes és precíz basszusokkal támogatja a hangképet, összesen 300 wattos teljesítménnyel. Az erőteljes, precízen összerakott készülékház szinte „egybeöntött” dizájnnal párosul, ami jól mutat a nagy képernyős tévék mellett. Emellett a Canton DM 90.3 funkciói mindent megadnak, amit egy otthoni szórakoztató központtól elvárunk. Három HDMI bemenete 3D és 4K videó-forrásokat is fogad, míg az analóg és digitális csatlakozók, valamint az aptX Bluetooth kapcsolat további rugalmas felhasználási lehetőségeket kínál.

 

 

Klipsch-Reference-net.png

 

European HT Speaker SYSTEM 2015-2016

Klipsch Reference Premiere RP-280 Home Theatre System


Klipsch-Reference-Premium-RP-280-Home-Theatre-System.jpg

 

Ha a filmőrültek igazán izgalmas házimozis hangzásra vágynak, amely dinamikus és lenyűgöző surround effektekre képes, mindenképpen megtalálják a számításukat a Klipsch Reference Premiere rendszerben. Csak indítsunk el bármilyen filmzenét az 5.1-es hangszórószett szemre is megkapó Hybrid Tractrix Horn hangszórói minden apró részletet megszólaltatnak, miközben hátsó Cerametallic mélysugárzói erőteljes basszust szolgáltatnak. Mozis szinten merülhetünk bele a filmbe a surround csatornák dedikált, dipólus hangszóróinak köszönhetően, a tekintélyes, 15 hüvelykes mélysugárzó pedig még a legmélyebb frekvenciákon is elemi erővel szólal meg. A Klipsch zászlóshajója kiváló minőséggel és impozáns formatervezéssel megáldott multi-csatornás rendszer, ami ráadásul a stílus terén is mértékadónak számít.

 

 

JBL-Arena-net.png

 

European BEST VALUE HT Speaker SYSTEM 2015-2016

JBL Arena Cinema 5.1


JBL-Arena-Cinema-5_1.jpg

 

A minőségi, multi-csatornás rendszereknek általában óriási a helyigényük, és persze az árszintjük sem épp alacsony. A JBL kedvező árú Arena sorozata azonban lehetővé teszi, hogy A középkategóriás AV eszközök tulajdonosai is kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező 5.1-es rendszert építsenek ki ésszerű költségvetésből. Az Arena 180 álló modellje még épp olyan méretű, hogy könnyen elhelyezhetjük bármilyen szobában, az arányosan eltalált hangkép pedig (melyet hanghullám-vezérelt magassugárzók és 7 hüvel