3 x 35 – Évfordulót ünnepel az Audio Physic

Az Audio Physic idén ünnepli fennállásának harmincötödik évfordulóját, aminek a társaság három átalakított hangfallal állít emléket.

Az évfordulóval összhangban az AVANTI, TEMPO és STEP modellek elnevezését a harmincötös számmal toldották meg és ugyan a készülékek alapvető felépítése nem változott, mindegyiken módosítottak valamicskét. A legkisebb modell, a kompakt Audio Physic Step 35 (2490 EUR) új meghajtókkal, megújított keresztváltóval és továbbfejlesztett csatlakozó terminállal büszkélkedhet. A sajtóközlemény szerint az új változat különösen a basszus reprodukció tekintetében tud többet, mint az eddig forgalmazott modell. Az újdonság nyár végétől, több színben is elérhető lesz.

Az Audio Physic Tempo 35 (5490 EUR) szintén kapott egy átvizsgált keresztváltót, valamint megújított terminált és finomítottak a középfrekvenciás teljesítményen. A ráncfelvarrás részeként a hangfal új, mágnesesen rögzíthető előlapot is kapott, amit a vásárlói visszajelzések alapján készítettek el. Az évfordulós változat forgalmazása nyár végén kezdődik.

Az Audio Psyhic Avanti 35 (6490 EUR) a gyártó referencia termékvonalának egyik zászlóshajója, amely elsőként alkalmazta a következő generációs Hyper Holographic Cone (HHC-III) technológiát a közép és magas frekvenciás reprodukcióhoz. A kabinet extra merevítéssel rendelkezik, míg a csillapításról kerámia hab gondoskodik. Ez a modell is kapott egy vadonatúj keresztváltót, valamint az alacsony frekvenciás meghajtót is lecserélték, illetve a közepes hangszóró kamrája is átalakításra került. A hangfal igény esetén üveg borítással is rendelhető.

Forrás: www.audiophysic.com