A dCS bejelentette a Ring DAC APEX technológiát

A dCS szerint a következő generációs hardver a módosításoknak köszönhetően, mérhető és szubjektív módon javítja a Vivaldi DAC, Rossini DAC és Rossini Player teljesítményét.

Rossini DAC 2.0

A dCS (Data Cambridge Systems) három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a digitális rendszerek területén, szoftveres és hardveres formában folyamatosan fejlesztik modelljeiket. A Ring DAC öt évvel ezelőtt kapott egy jelentősebb frissítést, hamarosan azonban elérhetővé válik a technológia újabb APEX változata. Teljesen újrakonfigurálták az áramköri kártyát és kifejlesztettek egy vadonatúj kimeneti fokozatot, aminek következtében csökkent a torzítás és javult a linearitás.

Vivaldi DAC 2.0

A gyártó egyelőre nem részletezte a fejlesztéseket, mindössze annyit közölt, hogy több kulcsfontosságú területet is felülvizsgáltak és finomítottak. Az új technológia március első hetében debütál a Vivaldi és Rossini DAC, valamint a Rossini Player APEX változatában, de a társaság az előző generáció frissítésére is lehetőséget biztosít, egy globális akció keretében. További részletek közvetlenül a megjelenés előtt várhatók.

Forrás: www.dcsaudio.com