A dizájntudatos zenerajongókat szólítja meg a Denon

A Denon bemutatta a népszerű CEOL széria legújabb darabját, valamint a PerL fülesekkel igyekszik újra definiálni a személyre szabott zenehallgatási élményt.

A CEOL kompakt hifi rendszer legújabb generációja a hozzáadott HDMI ARC technológiának köszönhetően már tévékészülékekkel is összehozható, sarokba állítva az alkalmanként szűk keresztmetszetnek számító hangprojektorokat. A CEOL RCD-N12 (699 EUR) jól kombinálható pl. az SC-N10 hangsugárzókkal, vagy bármely harmadik féltől származó hangfallal. A kompakt méret miatt a készülék alacsony helyigényű, lekerekített élek, könnyen leolvasható kijelző és megvilágított vezérlőgombok jellemzik a friss modellt.

Az antenna csatlakozó FM/DAB+ tuner jelenlétéről árulkodik, a Bluetooth modul adóként és vevőként is működik, a hálózat Ethernet és WiFi kapcsolaton keresztül is elérhető. Denon termékről lévén szó nem hiányozhat a HEOS streaming, amely a népszerű szolgáltatókon (pl. Tidal, Spotify, Deezer) kívül a lokálisan tárolt állományokhoz is hozzáférést biztosít. A készüléket D osztályú erősítővel szerelték, amely csatornánként 65W leadására képes, támogatottak többek között a PCM (24-bit/192 kHz) és DSD (128) formátumok.

A Masimo AAT (Adaptive Acoustic Technology) technológiával rendelkező Denon PerL fülhallgatók lehetővé teszik a hangminőség egyedi optimalizálását. A rendszer képes OAE (otoakusztikus emisszió) mérésére, ami alapján egy személyes profil hozható létre a Denon PerL Headphone alkalmazásban.

Az alkalmazott Bluetooth technológia a hagyományostól eltérő módon tömörítetlen formában továbbítja az állományokat, így zavartalanul élvezhetők a nagy felbontású források. A standard és Pro változat is kínál aktív zajszűrést és transzparens üzemmódot, négy illetve nyolc mikrofon szavatolja a zavartalan hangélményt. A társalkalmazáson keresztül olyan funkciók is személyre szabhatók, mint a szelektív zajszűrés, vagy az érintésvezérlők. A Denon PerL (199 EUR) és PerL Pro (349 EUR) forgalmazása már elkezdődött.

A márka hivatalos hazai forgalmazója a HORN Distribution.

Forrás: www.denon.com