A KENWOOD sem engedi el a mikro-hifi rendszereket

Kis helyigény. Több funkció egyben. Megfizethető. Általánosságban ezek szólnak a mikro-hifi rendszerek mellett, amik az intelligens hangkeltők mellett kicsit háttérbe szorultak, de azért jól megvannak.

Bár a mikro-hangrendszerekre a minőséget hajszoló zenerajongók csak legyintenek, szép számmal akadnak olyan megoldások, amelyek azt bizonyítják, ebben a kategóriában sem feltétlen kell beérni a középszerrel. A KENWOOD a közelmúltban két all-in rendszerrel is bővítette kínálatát, ezek funkcionálisan teljesen megegyeznek a különbség a teljesítményben és a méretben keresendő.

Az M-7000S (229 EUR) és M-9000S (279 EUR) készülékek tálcás rendszerű CD-olvasóval (CD DA/CD-R/RW, MP3) és FM/DAB+ tunerrel rendelkeznek, külső tárolók fogadására alkalmas USB konnektort viselnek és Bluetooth kapcsolatot kínálnak. Mindkét modell WiFi képes, integrált Spotify Connect hozzáférést és Podcast-Player alkalmazást biztosít. A készülékek elülső részén egy szabályozható színes TFT kijelző kapott helyet, vezérlésre a fizikai gombok és a mellékelt távirányítón kívül az ingyenes UNDOK alkalmazás is használható. A hangzás öt előre programozott DSP preset segítségével finomítható.

Mindkét változathoz ugyanazt a kétutas, bass-reflex rendszerű hangkeltőt csomagolják, azonban amíg a nagyobbik modell csatornánként 50W teljesítményt kínál, addig a kisebb esetében be kell érni 30W teljesítménnyel. Az újdonságok forgalmazása augusztusban kezdődik.

Forrás: www.kenwood.eu