ACCUPHASE C-47 – Itt az új phono előerősítő

Az Accuphase C-47 jelzésű újdonsága kiválóan védett a külső zajok ellen, valamint MC és MM hangszedők jellemzőihez igazított dedikált fejerősítőt és nagy pontosságú EQ erősítőt is kínál.

Az ACCUPHASE C-47 (9800 EUR) a sorozat első lemezjátszó előerősítője alacsony zajszintű, teljesen szimmetrikus kialakítású berendezés. A félmagas készülék fekete tokozása, fából készült oldalai és pezsgőszín előlapja elegáns megjelenést biztosítanak. A hátlapon dedikált MC és három általános phono bemenet található, amelyek mindegyikéhez külön bemeneti memória tartozik. A bal és jobb csatornákhoz külön toroid trafók tartoznak.

Az alacsony zajszintű tápegység áramkört úgy tervezték, hogy a terhelés ingadozás ne befolyásolhassa a teljesítményt. A rendszer hat MC és három MM hangszedőre vonatkozó impedancia-beállítást képes megjegyezni, valamint gain-selector is rendelkezésre áll. A terhelésről LED jelzőfény ad tájékoztatást. A készülék beépített szubszonikus szűrővel is rendelkezik. Az új modell forgalmazása előre láthatóan júliusban kezdődik.

Forrás: www.accuphase.com/model/c-47

A márka a StreamAudio kínálatában található meg.