Aktív mélysugárzóval bővült a Cabasse kínálata

Két éves fejlesztést követően a Cabasse megkezdte új DSP vezérelt mélynyomójának forgalmazását. A készüléket elsősorban az iO3, Riga3 és Baltic5 szatellit hangkeltők mellé tervezték, de természetesen bármely rendszer kiegészítésére alkalmas.

A THE PEARL SUB 2.1 tovább örökíti a gyártó által annyira kedvelt gömb formát. A készülék 25 centis basszus meghajtót dolgoztat, aminek lineáris kitérése akár harminc milliméter is lehet. A meghajtóhoz 1000W RMS teljesítményt szavatoló erősítőt társítottak, amin felül két 300W teljesítményű dedikált erősítő szolgálja ki választott szatellit rendszereket. A rendszer megkapta a gyártó saját fejlesztésű DEAP és CRCS technológiáját, előbbi a társított hangszórókból származó digitális jelet optimalizálja, utóbbi pedig az akusztikus (helyiség) korrekciót végzi. Mindkét technológia a Stream Control alkalmazáson keresztül felügyelhető.

A készülék optikai, RCA, koaxiális és USB konnektorokat, illetve két pár kötőhelyet visel, Bluetooth és WiFi kapcsolatokat kínál. A beépített streaming modul hozzáférést biztosít pl. a Qobuz, Deezer, Spotify, Tidal szolgáltatásokhoz, helyi hálózaton vagy telefonon tárolt zenékhez. A készülék igény esetén multi-room rendszerbe is integrálható, ultra-nagy felbontású állományok közvetítésére is alkalmas. A kiváló minőségű digitális-analóg konverter a 32-bit /768 kHz jelek dekódolásával is megbirkózik. A rendszer hanggal is vezérelhető és kompatibilis a Google Voice Assistant szolgáltatással.

Forrás: www.cabasse.com