Aktív rendszer került a Magnat Transpuls szériába

A németek Transpuls termékcsaládja olyan hangsugárzókat tartalmaz, amelyek a régi és kortárs rendszerek kedvelőit is képes lázba hozni. Az elmúlt években piacra dobott passzív hangfalak után a társaság egy aktív modellt rakott össze.

A MAGNAT TRANSPULS 800A (799 EUR) következetesen illeszkedik a sorba. A masszív felépítés, süllyesztett előlapba vágott basszus-reflex portok és a megszokott hangszóró-készlet jellemzi az új modellt. A huszonöt milliméteres szövet dóm magassugárzót tölcsérben helyezték el, a közepes és alacsony tartományok megszólaltatását papír membrános meghajtóra (160 mm) bízták. A D osztályba sorolt erősítő csatornánként 60W teljesítményt biztosít, a DAC szekció akár 24 bit / 192 kHz jeleket is képes feldolgozni az optikai bemeneten keresztül.

A hangsugárzó hátulján analóg RCA, optikai és 3,5 milliméteres konnektor is található, de a Bluetooth (aptX) modulnak köszönhetően vezetékmentes használatra is lehetőség van. A HDMI ARC bemenet miatt a készülék tévék hangzásjavítására is alkalmas, illetve egy dedikált mélysugárzó aljzat is van, ha valakinek több brummogásra lenne szüksége. A MAGNAT újdonsága a jövő hét elején kerül forgalomba.

Forrás: www.magnat.de