Alexával is jóban van a POLK REACT hangprojektor

A Polk Audio React hangprojektor a Dolby Digital és DTS kompatibilis és támogatja az Amazon Alexa számos népszerű funkcióját.

A POLK REACT (249 EUR) kellemes megjelenésű készülék amely szólóban, vezetékmentes surround hangszórókkal (Polk SR2) vagy mélynyomóval (Polk React Sub) kiegészítve is használható. A berendezés négy érzékeny mikrofont visel, amelyek a gyártó szerint zajosabb környezetben is hatékonyan teszik a dolgukat. Az eszköz multi-room támogatással bír, tehát az Alexa-képes eszközök összefűzhetők, de hívások kezelésére és smarthome ökosztisztéma vezérlésére is lehetőség van.

A készülékre HDMI ARC, Toslink és USB konnektorok kerültek, ezen felül a Bluetooth kapcsolat is adott. A hangzás javítására műfaj specifikus üzemmódok állnak rendelkezésre, amin felül fedélzetre került a VoiceAdjust technológia, amivel a hangerő fokozása nélkül emelhetők ki a beszédhangok. Dolby Atmos támogatás ugyan nincs, ennek ellenére az átlagos hangkeltők kiváltására tökéletesen alkalmas az alapvetően szerényen árazott készülék.

Forrás: www.polkaudio.com