Állítható hangszórók a Focal új beépíthető sorozatában

A Focal újabb egyedi telepítésű, falba építhető hangkeltő családja a megszokott exkluzív technológiák mellett tájolható meghajtókkal rendelkezik.

Az utóbbi időben egyre nagyobb az igény a falba építhető hangkeltők iránt, amelyek helytakarékos és diszkrét alternatívát biztosítanak a zene és házimozi rajongók számára. A FOCAL számos beépíthető modellt kínál, elég a számozott (100/300 Series) szériákra, vagy az Electra BE modellekre gondolni. Az újabb sorozat (1000) különböző falba és mennyezetbe szerelhető készülékeket sorakoztat, amelyek beryllium magassugárzókat és ún. W kónuszos közepes és mély hangszórókat dolgoztatnak.

A termékvonal zászlóshajója háromutas 1000 IWLCR Utopia modell, amit a szintén háromutas 1000IWLCR6 jelzésű készülék, valamint a kétutas 1000IW6 hangrendszer követ. A két nagyobb hangkeltő D’Appolito elrendezésű központi egységgel rendelkezik. A dedikált terelőlemez tizenöt fokos elforgatást tesz lehetővé, amely segít az legideálisabb hallgatási pozíció beállításában.

A készlethez továbbá két szatellit hangszóróként használható (1000 ICA6/1000 ICW6) koaxiális egység, egy mennyezetbe építhető, háromutas bass-reflex rendszerű (1000 ICLCR5) modell és egy zárt (1000 IWSUB Utopia) mélysugárzó tartozik. Az új sorozat a korábban is alkalmazott Easy Install rendszernek köszönhetően gyorsan és könnyen telepíthető, az egyedi beépítő keretek pedig a karbantartást és szervizelést is lényegesen megkönnyítik.

Forrás: www.focal.com