Analóg fejhallgató erősítővel jelentkezett a Mytek Audio

A Mytek Audio bemutatta új Liberty fejhallgató-erősítőjét, amely a THX Achromatic Audio Amplifier technológiát alkalmazza a legtisztább hangzás érdekében.

A szabadalmaztatott THX Achromatic Audio Amplifier (THX AAA) újabb generációs lineáris technológia, amely rendkívüli pontos és nagy dinamikatartományú reprodukciót szavatol, egészen alacsony zajszint és torzítás mellett. A Liberty THX AAA HPA (1495 EUR) referencia osztályú berendezés, amely otthoni és professzionális környezetben is a legtöbbet nyújtja. A THX Feed-Forward hibajavító áramkör topológiája lehetővé teszi a maximális kimeneti teljesítmény elérését úgy, hogy közben exponenciálisan csökkenti a zaj- és torzítási szinteket.

Az új készülék gyakorlatilag bármely fejhallgató meghajtására alkalmas. A berendezés a legjobb minőségű aranyozott csatlakozókat viseli és prémium minőségű alkatrészekből épült, beleértve a túlméretezett 60W teljesítményű toroid transzformátorokat, valamint a különálló alacsony zajszintű (dedikáltan bal és a jobb csatornákhoz) regulátorokat, illetve a nagy tartalékokat biztosító tápegységet. A maximális névleges teljesítmény 6W @ <0,1% THD, míg a kimeneti impedancia: <0,1Ω. A készülék globális forgalmazása februárban kezdődik.

Forrás: www.mytek.audio.com