Anker Space Q45 – Prémium minőség, budget áron

Az Anker legújabb vezetékmentes fejhallgatója a Sony megszorongatására készült, a jellemzők alapján jó alternatívája lehet a japánok piacvezető megoldásának.

Az ANKER SPACE Q45 (150 USD) négy mikrofont dolgoztató hibrid zajszűrő rendszert használ, amely az ígéretek szerint a külső zaj akár kilencvennyolc százalékát képes blokkolni. Az adaptív zajszűrés automatikusan optimalizálja az ANC teljesítményét a környezeti jellemzők alapján, finomhangolásra a Soundcore alkalmazáson keresztül van lehetőség.

A fejhallgató negyven milliméteres hibrid (selyem és kerámia membrán) átalakítókat kapott, támogatja az LDAC szabványt valamint kiérdemelte a Hi-Res tanúsítványt. A specifikációk szerint aktív ANC mellett ötven óra üzemidőre lehet számítani, ami kikapcsolt zajszűrés mellett hatvanöt órára nőhet. A gyorstöltés funkciónak köszönhetően öt perc alatt négy plusz óra nyerhető.

A társaság párhuzamosan egy vezetékmentes fülest is piacra enged. A SPACE A40 (100 USD) szintén adaptív zajszűrő eljárást használ, tíz milliméteres meghajtókkal rendelkezik, amelyek állítólag kiegyensúlyozott hangélményt biztosítanak minden frekvencián. A HearID funkcióval a készülék teljesen egyénre szabható, a rendszer dedikált hallás profilt készít az egyéni preferenciáknak megfelelően. A Soundcore alkalmazáson keresztül nyolc csatornás EQ is rendelkezésre áll, ha valaki manuálisan tovább finomítaná a beállításokat.

Inaktív ANC mellett tíz óra az üzemidő, a funkció bekapcsolása két órával kurtítja a lejátszási időt. A mellékelt töltő-dokkoló öt utántöltésre elegendő energiát képes tárolni, van gyorstöltés és Qi-pad használata is biztosított. A készülék multi-pont Bluetooth kapcsolatot kínál, tehát több forráshoz társítható egyszerre, amelyek között kényelmesen és gyorsan lehet váltani.

Forrás: www.us.soundcore.com