Astell&Kern – Tri-Amp és Quad-DAC az új lejátszóban

Az Astell & Kern legújabb Ultima digitális audiolejátszója, új Tri-Amp erősítő rendszerrel igyekszik, minden korábbinál rugalmasabb felhasználói élményt biztosítani.

Az Astell&Kern A & ultima SP2000T DAP számos prémium megoldást örökölt a jelenlegi zászlóshajó (SP2000) modelltől, amiket korábban nem alkalmazott technológiákkal egészítettek ki. A készülék négy ESS ES9068AS átalakító chipet (Quad-DAC) dolgoztat, támogatja az MQA 8x renderelést. A friss modell megkapta a gyártó következő generációs erősítő technológiáját. A Triple Amp System szabad választást biztosít csőerősítő, a normál vagy hibrid erősítő módok között, utóbbi a két első opciót kombinálja a legjobb teljesítmény érdekében. Az említett üzemmódok mindegyik (2.5 mm, 3.5mm, 4.4 mm) kimenettel is használható.

A harmadik újítás a Replay Gain funkció, amely lehetővé teszi a rendszer számára a műsorszámok eltérő hangerejének automatikusan beállítását, így tartva fenn a konzisztens lejátszási szintet. A készülék felépítése a márka ismerőinek nem lesz újdonság, az előlapot egy FHD (1920×1080 felbontású) érintőkijelző uralja, ahogy a hangsúlyos hangerőszabályzó is az utóbbi évek gyakorlatához igazodik. Az SP2000T DAP forgalmazása előre láthatóan októberben kezdődik.

Forrás: www.us.astellnkern.com