Átdolgozta klasszikus csőerősítőjét a Rogers

A brit manufaktúra kilencvenötben mutatta be E20a erősítőjét, amit a Rogers LS3/5a hangfalak meghajtására terveztek. Az új változat is hasonló megfontolásból, a Reborn LS3/5a Classic és LS5/9 Classic hangsugárzók kiegészítésére született.

A ROGERS E20a/ii erősítő nyomokban megőrizte az előd formavilágát. Az örvényáram minimalizálása miatt az alváz és fedél alumínium-ötvözetből készült, míg a hosszú élettartam érdekében minden felület eloxált. A házat CNC megmunkált alumínium (18 mm) előlap zárja. A készülék továbbra is tiszta A-osztályban üzemel, azonban az áramkört új generációs komponensekből építették meg. A leválasztott NYÁK-szerelvények minimalizálják a rezonanciákat és javítják a dinamikus választ.

A készüléket nagyobb és jobb minőségű kimeneti transzformátorokkal szerelték, amely változtatás a gyártó szerint jótékony hatást gyakorol a dinamikára és basszus reprodukcióra. Az erősítő csatornánként 18W (8 Ohm 1KHz/3% THD) teljesítményt kínál. A hátoldalon ezüstözött kötőhelyek biztosítják az optimális jelátvitelt a hangfalak felé. A készülék két változatban (Line és Phono) vásárolható meg.

Forrás: www.rogers-hifi.uk