Audio Pro A48 – Big Brother

Az Audio Pro piacra dobta eddigi legnagyobb és legizmosabb hangfal párját, amely zenehallgatásra és filmezésre egyaránt jó választás lehet.

Az Audio Pro A48 (1200 EUR) vezetékmentes kapcsolatot biztosító, aktív hangsugárzó, ami egyértelműen a skandináv egyszerűség jegyében fogant. Az egyszerű formanyelvnek köszönhetően a hangfalak bármilyen környezetben jól mutatnak, legyen szó fekete vagy fehér változatról. A D osztályú erősítővel hajtott kétutas rendszer két hüvelykes BMR csipogót, valamint két darab 5.25 hüvelykes basszus hangszórót dolgoztat, amelyeket elegáns szövetrács óv a sérülésektől.

Az erősítő csatornánként 30W (magas) és 130W (basszus) teljesítményt szavatol. A HDMI ARC konnektornak köszönhetően a hangerőt a tévé távirányítóval is szabályozni lehet, kapunk optikai és RCA bejáratot, illetve egy dedikált mélyláda kimenet is adott, ha a rendszer által biztosított brummogás nem lenne elegendő. Támogatottak az AirPlay2 és Google Cast szolgáltatások, természetesen rendelkezésre áll az Audio Pro alkalmazás, mindezek prémium streaming és multi-room lehetőségeket biztosítanak.

A készülék WiFi (két csatornás) és Bluetooth hálózati kapcsolatokat kínál. A rendszert a gyártó több alkalommal bizonyító DSP technológiája felügyeli, így filmezés és zenehallgatás (MP3, WMA,, FLAC és AAC is támogatott) közben is a műfajhoz igazított hangélményt kapunk. Az új hangfalpár előre láthatóan szeptember második felétől vásárolható meg.

A márka hivatalos hazai forgalmazója az Art of Sound Hungary.

Forrás: www.audiopro.com