Audio Pro C10 MkII – Szebb tálalás, jobb recept

A három évvel ezelőtt bemutatott Audio Pro C10 hangrendszer több szakmai és felhasználói elismerést is begyűjtött, nem egészen alaptalanul, hiszen a skandinávokra jellemző letisztult megjelenés mellé, kivételes megszólalás is párosult.

Az Audio Pro C10 MkII hangszóró mindent tud amit az elődje, azonban az okos módosításoknak köszönhetően javult a funkcionalitás és hangteljesítmény. Maradt a Bluetooth és WiFi streaming képesség, ahogy bemenetek (AUX és RCA) száma sem változott, ugyanakkor újdonságként megjelent az AirPlay 2 és a Google Cast szolgáltatás. Mindkettő lehetővé teszi a multi-room használatot, saját márkás (Audio Pro alkalmazáson keresztül) vagy külső gyártótól származó kompatibilis hangszórók beszúrásával.

A hangszórókészlet a régi, ahogy az elrendezésen sem változtattak, de javítottak az elektronikán és finomítottak a basszus portok kialakításán. Az új modell már hat kedvenc tárolását biztosítja, ami lehető teszi a felhasználók számára, hogy vezérlő alkalmazás nélkül is gyorsan hozzáférjenek a lejátszási listákhoz, vagy kedvelt csatornájukhoz. A hangszórókat ezúttal mágnessel rögzíthető szövetrács fedi, ami kifinomultabb megjelenést kölcsönöz a berendezésnek. Az új változat 360 fontért rendelhető a megjelenés május elejére van időzítve.

Forrás: www.audiopro.com