Audio Pro C5 mk2 – Fókuszban a második generáció

Az Audio Pro bejelentette a többszörösen díjnyertes C5 hangszórójának újabb verzióját, ami három eltérő zene-streamelési lehetőséget kínál.

A második generációs C10 kedvező fogadtatása után a svéd manufaktúra a kistestvér megújítására vállalkozott. Az AUDIO PRO C5 mk2 kiváló minőségű vezetékmentes rendszer, amit kisebb alapterületű helyiségekben való használatra terveztek. Jens Henriksen, az Audio Pro kommunikáció vezérigazgatója elmondta, hogy bár C10 mk2 kicsit drágább lett, mint az elődje az eladások minden előzetes elvárást túlszárnyaltak, ráadásul a felhasználók visszajelzése alapján egy kisebb változatra is igény mutatkozott.

A C5 mk2 kialakítása ez előd stílusát követi, az első rész nyitott és a hordozhatóság érdekében a bőrből készült fül sem maradt le. A vezérlőpanelen elhelyezett preset gombok számát négyről hatra emelték, így az okostelefonos alkalmazás megnyitása nélkül is könnyen elérhetőek a kedvenc lejátszási listák és a favorizált rádióállomások. Az AirPlay2 és Google Cast mellett a márka saját fejlesztésű multi-room rendszerén keresztül is lehetőség van a lejátszásra, utóbbi esetben akár különböző méretű hangkeltők is elhelyezhetők a rendszerben, igazodva a szobák alapterületéhez.

A márka hazai forgalmazója az Art of Sound Hungary.

Forrás: www.audiopro.com