Audio Pro P5 – Vigyél magaddal

Az Audio Pro szép nevet szerzett magának a vezetékmentes, egydobozos hangrendszerek piacán. A társaság az eddig begyűjtött tapasztalatokat most a hordozható szegmensben igyekszik kamatoztatni.

Az AUDIO PRO P5 (150 USD) skandinávok első mobil hangkeltője, elég kicsi ahhoz, hogy egy táskában is elférjen, ugyanakkor hangzásban túlmutat a kategórián. Hangzás tekintetében természetesen senki ne várjon zsigereket masszírozó basszusokra, azonban a mérnökök megpróbálták a legtöbbet kihozni a rendelkezésre álló technológiából. Az IPX4 védelemmel ellátott burkolat alatt egy hüvelykes dóm csipogó, valamint 3.2 hüvelykes hosszú dobású mélyközép hangszóró kapott helyet, egy D osztályú erősítővel (10W + 25W) meghajtva.

A hangkeltő Bluetooth (5.0) kompatibilis, támogatja az MP3, FLAC, WMA, AAC és Apple Loseless formátumok lejátszását. A beépített akkumulátor ötven százalékos terhelés mellett tizennégy órányi lejátszást biztosít, ez csutkára tekert hangerő mellett négy órára korlátozódik. A készülék szólóban vagy párban (TWS) is használható. A forgalmazás egy héten belül elkezdődik.

A termék hazai forgalmazója az Art of Sound Hungary.

Forrás: www.audiopro.com