Audio Research I/50 – Színezd újra!

Az Audio Research új integrált erősítője egy vadonatúj széria első terméke. A kompakt méretű készülék hat különböző színben kerül forgalomba.

Az I/50 erősítő ugyanolyan odafigyeléssel készült, mint a márka referencia készülékei, ez az első olyan termék, ami teljes egészében házon belül épült. A rendszer két pár 6550WE, valamint három 6922 csövet dolgoztat, 50W folyamatos teljesítmény leadására képes. A túlméretezett tápegység és nagy áramerősségű kialakítás miatt a készülék a problémás hangsugárzók meghajtására is alkalmas.

A moduláris felépítés opcionálisan egy phono szakasz vagy DAC telepítését is lehetővé teszi. A phono modul 42 dB erősítést biztosít, rugalmasan illeszkedik az MM és MC rendszerek igényeihez, míg DAC extra csatlakozási lehetőségeket biztosít és kompatibilis a népszerű formátumok nagy részével.

Nagy hangsúly került a könnyű kezelhetőségre, ezért a felső panelre egyszerűen hozzáférhető (tápellátás, bemenet és hangerő) gombok kerültek, de távirányító is van. Az alapvető rendszer információk ún. LexieTubes kijelzőkről olvasható le. A készülék három RCA és egy XLR bemenetet, valamint aranyozott hangfal terminálokat (4/8 ohm) és fejhallgató-csatlakozót visel. Az új modell Münchenben is tiszteletét teszi, ahol további újdonságok is várhatók.

Forrás: www.audioresearch.com