Bakelit rajongóknak kedvez a Gold Note

A Gold Note bejelentette legújabb nagy teljesítményű phono eszközét, amely szinte az összes olyan igényt képes kielégíteni, ami a fekete korongok hallgatása során felmerülhet.

A GOLD NOTE PH-1000 (9600 EUR) a gyártóra jellemző prémium minőséget képviseli. A precíziósan megmunkált alumínium házba, csak szigorú ellenőrzött alkatrészek és áramkörök kerülhetnek. A készülék A-osztályú fejhallgató kimenettel rendelkezik, negyven előre programozott és négy szabadon beállítható EQ görbét kínál. Utóbbiak három paraméter (turnover bass, bass shelf, treble cut) megadásával készíthetők el, míg előbbiek az Enhanced funkcióval módosíthatók. A különböző jellemzők (gain, load, capacitance) beállításával a felhasználók az általuk favorizált hangszedőkhöz igazíthatják a teljesítményt.

Az egészen rövid jelutakat használó berendezés teljesen analóg, amihez független digitális interfészt csatoltak, így a beállítások módosítására lejátszás közben is lehetőség van. Az előlap 6.3 milliméteres fejhallgató-csatlakozónak biztosít helyet, míg a hátoldalon RCA és XLR ki- és bejáratok találhatók, amik párhuzamosan három forrás kiszolgálását teszik lehetővé. A megfelelő üzemi körülményekről hagyományos módon nagy méretű hűtőbordák gondoskodnak, a szellőzést a házra vágott jellegzetes nyílások könnyítik meg. A készülék opcionális előerősítő fokozattal is megvásárolható.

Forrás: www.goldnote.it