Bassocontinuo Ultra Feet – Biztos lábakon

Az Ultra Feet speciális viszkoelasztikus anyagot alkalmazó leválasztó rendszer, amely segít a rezgésekből származó, hangrendszereket érintő anomáliákat elkerülni.

Az olasz manufaktúra évtizedek óta készít mechanikus leválasztó rendszereket. Az ULTRA FEET eszközök ún. Technogel segítségével kétirányú csillapítást biztosítanak, rendkívül hatékonyan használhatók audio komponensek leválasztására. Az eszközöket négy csoportba osztották, amelyeket eltérő színekkel jelöltek. A különböző színek, más-más súlykategóriát jelentenek, ugyanis a viszkoelasztikus anyagok csak bizonyos terhelés mellett fejtenek ki maximális hatást.

A kettes (szürke) szintű izolátorok tíz kilóig használhatók, a hármas (piros), négyes (sárga) és ötös (fekete) lábak mindegyike az előző szint dupláját kínálják. Az alapvető kivitel azonos, azonban a magasság és átmérő a súlyhatártól függően változik. A technológiát az anyag- és szerkezeti elemzésekre szakosodott Vicoter cég, valamint a milánói egyetem Politecnico tanszéke vizsgálta és látta el hitelesítő tanúsítvánnyal. A lábak hármas vagy négyes csomagban vásárolhatók meg.

Forrás: www.bassocontinuo.biz/ultra-feet