Befutottak a TCL C71 és C81 sorozatú QLED tévék

A TCL legújabb, letisztult megjelenésű, Android rendszerre épített QLED okostévéi megérkeztek a hazai forgalmazókhoz és viszonteladókhoz.

A TCL Electronics hazánkban is elérhető okostévé kínálata két új QLED sorozattal bővült. Az új modellek kihasználják a QLED és Quantum Dot technológia előnyeit. A készülékek több mint egymillió színt képesek megjeleníteni, tehát a korábbi LED és OLED képernyőkkel összevetve pontosabban adják vissza a profi kamerák által rögzíthető árnyalatokat. A C71 és C81 QLED tévék a HDR Premium technológiának köszönhetően élénk és részletgazdag megjelenítést szavatolnak. A technológia biztosítja, hogy minden jelenet tökéletesen optimalizált színnel és kontraszttal jelenjen meg a képernyőn, miközben a finom részletek sem vesznek el.

A C81 sorozat 100 Hz képfrissítési aránya még a legmozgalmasabb jelenetek során is egyenletes, elmosódás mentes megjelenítést biztosít. A friss modellek a lehető legnagyobb hasznos képernyőfelület érdekében keret nélküli kialakítással rendelkeznek. Mindkét sorozat támogatja a Dolby Vision és Dolby Atmos technológiákat a beépített Onkyo hangrendszer (C81) kiemelkedő térhangzást nyújt. Az új szériák könnyen használható Android TV platformra épültek, számos kényelmi szolgáltatást kínálnak a Google Assistant és Google Home révén.

Forrás: www.tcl.com