Bemutatkozik a BRAINWAVZ HEX univerzális fülmonitor

A hongkongi társaság legújabb fülese, 3D nyomtatással készült, tripla BA meghajtót dolgoztat és vezetékes, valamint vezetékmentes üzemmódokat is kínál.

A BRAINWAVZ HEX (99,50 USD) közel egy éves kutatás-fejlesztés eredménye. A társaság közleménye szerint egy olyan fülest igyekeztek létrehozni, amely hangzás és kényelem tekintetében is alternatívája lehet a drágább eszközöknek. A készülék két változatban kerül forgalomba, fekete és átlátszó modellek műszaki tartalma teljesen megegyezik. Mindkét változat méhsejtet imitáló burkolatot kapott, utóbbi talán annyival izgalmasabb, hogy az áttetsző ház betekintést enged a készülék belsejébe.

A füles kifejezetten nagy, ami elsősorban a méretes alacsony frekvenciás meghajtónak köszönhető. A zajszigetelés átlagos, ugyanakkor a készülék elég mélyen ül a fülben ahhoz, hogy a megfelelően megválasztott illesztékkel tompítható legyen a külvilág zaja. A készülékre MMCX csatlakozók kerültek, vezetékmentes módban hozzávetőleg nyolc órás üzemidővel lehet számolni. A füles 30 ohm néveleges impedanciával és 120 dB (1mW) érzékenységgel rendelkezik, 20 Hz – 20 kHz közötti tartomány kezelésére alkalmas. Az előzetes vélemények szerint a fülesre kiegyensúlyozott megszólalás jellemző, ugyanakkor a hangolás miatt audiofil hangminőségről szó sem lehet, inkább egy kedvező áron kínált, általános használatra szánt eszközről beszélhetünk.

Forrás: www.brainwavzaudio.com

A márka hazai forgalmazója a Muzix Group.